imam probleme sa audi 80 94god 2000cm.benz.ne radi dobro ,dimi,trokira i ne prima dobro gas ,nema ni snage.smenio sam klapne za vazduha,pa isto.a kad sam isklucio sonde iz alspuha onda se podorila,ali povecala je potrosnju gorive,onda sam smenuo sondu ali koristenu,i tada je bilo jos lose.stavio sam je i na tester ali ne pokazuje nista,ne znam sta bi mogko da bude.
pomoc audi 80
Collapse
X
-
vuce negde falsh vazduh... ako je dim tamno sive boje. sonda nema veze sa tim, moze on i bez nje da radi. koji je to motor tj tip ubrizgavanja. uslukaj motor i okai ovde da ti pokazem gde najcesce vuce falsh.deutsche gemacht-gut gemacht...
-
-
audi 80
ma dim je crn i mnogo dimi ako je sonda uklucena a bez nje je mnogo bolje.ali ta sonda je sa tri zice,ona regulira i leptir za vazduha(onaj koji je do filtera za vazduh t.s. klapna za vazduh sa elektronikom)a motor je 2000cm.94god. injection so K glava.znam da neke auta rade i bez sonde ali na ove modele ta sonda regulira vazduha(klapne),potrosnja gorivo i izduvnih gasova.Ona radi dobro bez sonda ali trosi mnogo a kad ukljucim sonde onda poce da brljavi da dimi trokira i sta ne vise,smenio sam sondu i pa isto.dali bi moglo da je MAP senzor u kvar?
Comment
-
-
sonda sa tri zice ima grejac i ne regulise nikakvu klapnu. jedini zadatak joj je ocitavanje kolicine kiseonika u izduvnim gasovima. cim je crn dim znaci da je smesa bogata. stavi za pocetak novu sondu imas one univerzalne NGK.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment