Seat Ibiza trosi previse ulja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • branimirche
    CBC Član
    • 12.07.2008
    • 12
    • Zvecan

Seat Ibiza trosi previse ulja...

Imam Ibicu 1.4 MPI 16V, 2002 godiste noviji tip. E sad problem je ulje, koje motor nekontrolisano trosi. Pre 2 meseca je dosla u moje ruke, ja je odmah oterao na zamenu ulja i prilikom ispustanja izaslo samo oko litar ipo ulja, znaci dva manje ispod normnale. Od tada sam dva puta morao da dolivam jos po litar i to na petnaest dana. Auto je presao 40 hiljada km, da li moze da se desi i da je brojac km resetovan? Pomozite molim vas, ja sam od onih vozaca koji znaju samo da voze i eventualno zamene tocak )
  • branimirche
    CBC Član
    • 12.07.2008
    • 12
    • Zvecan

Ne rekoh sta me zapravo zanima dakle da li je to nesto ozbiljno, posto auto jos nije placen i mogu da ga vratim ili je nesto beznacajno sto se da popraviti

Comment

• SALE
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2005
      • 841
      • Banovo Brdo

Sigurno nije beznacajno i ako mozes vrati auto. Verovatno je motor vec ozbiljno ostecen posto je vozen bez dovoljno ulja i da ce morati da se radi sto moze da kosta nekoliko hiljada e.

Comment

• branimirche
        CBC Član
        • 12.07.2008
        • 12
        • Zvecan

Jel mi onda lampica "CHECK ENGINE" gori zbog ostecenja motora? Meni je taj covek rekao da je zbog loseg benzina. I jel moze da se desi da je povecana potrosnja goriva povezana sa tim?

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Da skratimo...

Ukoliko si u mogućnosti da vratiš taj auto, učini to što pre.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
          X