opel vektra a 2.0i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki35
    CBC Početnik
    • 08.11.2008
    • 2
    • Indjija

opel vektra a 2.0i

imam vektru ohc 2.0i 85kw imam problem sa ler gasom stavio sam kablove nove,promenio senzor radilice,senzor za temperaturu,motoric ler gasa sam iskljucio jel kad vozim ona ide al kad stajem obrtaji nekad smanji na 500-900 a vecinom se ugasi vec sam dva promenuo polovna i nista pa sam iskopcao dzek i tako vozim sad se negasi al obrtaji variraju od 500-1000 sta da radim pokusao sam da ocistim motoric al nikakav efekat dizne su ocistili ultra zvucno a sipo sam i aditiv u gorivo.
  • bobisk
    CBC Početnik
    • 17.06.2008
    • 5
    • makedonia-skopje

oipel vektra a 2.0i

prvo proveri da ne prima falsh vazduha,da ne je neko crevo za vakuma ili nesto tako slicno misim da je samo do to ili ako kablovi nisu originalni za svecice.uzmi od nekog auta dobrih kablova i probaj,ako nisu oni onda nazi gde prima vazduha,vec kad si probao sa step motor(ler gasa)

Comment

• deki35
      CBC Početnik
      • 08.11.2008
      • 2
      • Indjija

opel vektra a 2.0i

kablovi su novi uzeti u servisu jedino fals vazduh neznam gde da pocnem znam da mi veliko rebrasto crevo sto ide do protokomera za menjanje promenuo sam senzor za temperaturu a danas sam primetio da pored toga imam nesto slicno samo sto crevo ide odatle do gore prema leru cemu to sluzi...

Comment

Working...
      X