GOLF III 1.8 MP - gusi se

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • radja
    CBC Član
    • 11.03.2005
    • 31
    • Novi Sad - Indjija

GOLF III 1.8 MP - gusi se

Aj pomozite mi malo oko sledeceg
    imam golfa 3 '91. sa motorom od 1800ccm i 90KS, ima ono monopoint ubrizgavanje goriva, tj, samo jednu diznu, a ugradio sam plin.
    Problem mi se desava kada radi na bezin, odnosno gusi se i nece da radi, a sad ne mogu ni da ga upalim, jer se pali na benzin.
    Medjutim, na plinu radi savrseno, odnosno gusi se dok radi na benzinu i kada mu nateram 2500 obrtaja i prebacim na plin, onda radi normalno.
    Bio sam kod mog majstora sto ga odrzava i on mi rece da je zaprljana ta dizna i kada je ocistio, radio je normalno nekih 1000 km i onda opet ista zajebancija.
    Ajde ako neko ima neka iskustva ili zna u cemu je problem neka da neki savet.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: GOLF III 1.8 MP - gusi se

Idi kod majstora koji ti je ugradio plin i reci mu da na tom modelu mora da se stavi rele koji radi reset ECU-a kod svakog paljenja.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Za pochetak skini + klemu sa akumulatora i ostavi ga tako 1-2 minuta.
      Probaj da upalish na benzin i videcesh promene.

Onda pravo kod majstora da stavi rele.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• ivan.stojanovic
        CBC Veteran
        • 21.05.2007
        • 115
        • Novi Sad - Kragujevac

Slican problem...

Caos svima,

ja bi da se nadovezem na ovu temu mojim problemom, verujem da ce neko znati sta tu ne valja...

Naime, imam Golf 3 GTI 16V, ugradio sam mu plin (singlepoint plin) koji super radi, ali se desava da kada sa plina prebacim na benzin (znaci, upalim, vozim neko vreme na plin i onda prebacim), auto nece da vuce...ide ali nece da prima gas i sve nesto polako i usporeno. Ja tipujem da je nesto sa kompjuterom tim i da mu ne brizga dovoljno benzina, ili tako neka fora, pretpostavljam, zato sto i kad pogledam board, on prijavljuje da je potrosnja nesto smesno (2-3-4l na 100km u tom trenutku). I da, kada stanem, ugasim auto i upalim i odma' na benzin prebacim, onda lepo radi, vuce kao nevreme, bez ikakvih problema.

Nadam se da ce mi neko objasniti zasto mi se ovo desava i da zna neko resenje ovog problema.

Desava mi se tako da hocu da se sa nekim potrkam i da prebacim na benzin i da me on oduva

Pozdrav i hvala unapred, Ivan
        Ivan Stojanovic
        Golf Mk3 GTI 16V '94 god.

Comment

Working...
        X