pasat B3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • master
    CBC Član
    • 06.04.2006
    • 68
    • Nis

pasat B3

Ovako,imam par pitanja u vezi Pasata posto sam ga uzeo pre par dana pa nisam bas upucen sta i kako...

1. Kad upalim auto sve normalno radi,ali posle 2-3 minuta pocne sam da povecava ler gas i to ne bas malo,cuje se jako brujanje motora (sto je i normalno kad se autu doda gas ) Zakljucujem da auto ima automatski ler gas (sauh) posto nema nigde rucicu za isti ali me interesuje da li je "normalno" ovo sto se desava jer se desava da predjem i do 30km a ler gas je i dalje jak a nekad se posle 5,6km smanji i radi normalno?

2. U toku voznje cuje se kao neko brujanje i cini mi se da dolazi iz tockova...neki prijatelji mi kazu da su otisli neki lageri pa me interesuje o kojim lagerima se radi i koliko bi mogla da kosta zamena istih...i sta bi jos moglo da bude problem ako nisu ti lageri?

Toliko za sada,izvinjavam se ako su glupa pitanja ali posto se ne razumem puno u ovo bolje je da pitam
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Lager ili lezaj tocka. Nije problem za zamenu a i to je VW pa nece ni biti skupo. Gledaj da uzmes nesto kvalitetnije da ne bi morao opet da to menjas posle par hiljada kilometara.
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• deki74
      CBC Veteran
      • 03.02.2008
      • 139
      • Beograd

Sto se tice ler gasa najpre bi trebao da napises koji je B3 u pitanju jer ako je 1,6 u pitanju oni su karburatorski,a ako je je 1,8 ili 2,0 onda su sa ubrizgavanjem a kod njih moze biti motor ler gasa ili senzor temperature motora,da li si probao sa skidanjem kleme na 2 minuta,da li auto ima plin ako ima da li se isto ponasa na benzin i plin i tako.

Comment

• master
        CBC Član
        • 06.04.2006
        • 68
        • Nis

Pasat je 1.6 CL, benzin+gas...nisam nista pokusavao da uradim a nisam ga jos probao na beznzin tako da neznam da li se isto ponasa...probacu ovih dana pa javljam...

Comment

Working...
        X