mali problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maki85
    CBC Član
    • 11.03.2008
    • 51
    • vrbas

mali problem

Drustvo imam problema sa caprijem tj. sa ventilatorom na otvorenoj voznji pri brzini od 90km/h upali se ventilator za grejanje kabine,sta se dalje desava pocne da grmi kao lud ta jutija za grejanje je od mk2.Zna li neko sta da radim i kakoda dobijem topao vazduh na instrument tabli pomeram one dve klapne nema vajde samo dole greje!Hvala unapred...
  • 911s [SK]
    CBC Senator
    • 21.11.2007
    • 242
    • Beograd

To što samo dole greje znači da ili ti glavi sajla, ili ti glavi klapna dole.
    A to što ti se "sam upali ventilator pri brzini od 90 kmh" - to mi nije baš jasno...

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• maki85
      CBC Član
      • 11.03.2008
      • 51
      • vrbas

Ma nism se ja dobro izrazio vrti ga otpor vazduha i onda cangrlja da poludis ,a probao sam te klapne pomerati svakako cak sam i sundjer lepio da bolje dihtuje i gore samo ladan vazduh dolazi.

Comment

• MK II
        CBC Početnik
        • 01.12.2008
        • 5
        • Novi Sad

IMAS DVE RUCICE NA INSTRUMENT TABLI U VEZI SA VENTILACIJOM..GORNJA TI JE ZA TOPLO HLADNO A DONJA TI JE DA KONTROLISES GDE CE DA DUVA,,DUVA TI DOLE STALNO ZATO STO TI NE RADI SAJLA I KLAPNA KOJA SE NALAZI UNUTRA ISPRED MALOG RADIJATORA ZA GREJANJE KABINE JE ZAGLAVLJENA..MOZES TU KLAPNU DA ZATVORIS PA DA TI GREJE NA SOFERKU..

Comment

• 911s [SK]
          CBC Senator
          • 21.11.2007
          • 242
          • Beograd

Da li si stavljao neke dodatne usmerivače vazduha na otvore iznad haube?

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• maki85
            CBC Član
            • 11.03.2008
            • 51
            • vrbas

ma nisam nista stavljao od usmerivaca nego sve sam probao sajle rade sve ima li ko tu kutiju od mk3 ja imam grejac od trojke i kutiju ali ne mam klapne i ventilator vise ovo nije normalno hvala svima na trudu ali ja nemogu da to resim

Comment

Working...
            X