Imam problem, a to je da se motor guši na malim obrtajima, jednostavno ne prima gas, najviše se oseća na uzbrdicama, kada imam problem da krenem. Kako predje neku barijeru praktično se rešava problem, probudi se. Sve je slično i na benzin i na gas.
Auto je Corsa B, X14XE motor. Uredjaj za gas je Landirenzo LCS.
MIL lampica se regularno gasi pri paljenju motora i ne pali se više. Dizne čišćenje, lambda sonda zamenjena.
Ponekad se desi u vožnji da izgubi dah, i slabo reaguje na gas, ali se ispravi to stanje.
Takođe kada duže stoji na leru i zagreje se na ~100 stepeni, na plinu umeju da mu padaju obrtaji periodično i vraćaju se, dok se ne ugasi sam od sebe.
Na dijagnostici nije prijavljivao greške, čak ni uz lagano kretanje kada je efekat izražen.
Možda neko ima ideju gde tražiti uzrok.
Auto je Corsa B, X14XE motor. Uredjaj za gas je Landirenzo LCS.
MIL lampica se regularno gasi pri paljenju motora i ne pali se više. Dizne čišćenje, lambda sonda zamenjena.
Ponekad se desi u vožnji da izgubi dah, i slabo reaguje na gas, ali se ispravi to stanje.
Takođe kada duže stoji na leru i zagreje se na ~100 stepeni, na plinu umeju da mu padaju obrtaji periodično i vraćaju se, dok se ne ugasi sam od sebe.
Na dijagnostici nije prijavljivao greške, čak ni uz lagano kretanje kada je efekat izražen.
Možda neko ima ideju gde tražiti uzrok.
Comment