Golf 4 TDI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladoje
    CBC Član
    • 29.03.2008
    • 26
    • PG

Golf 4 TDI

Drug ima problem sa autom koji se manifestuje tako sto mu se usred voznje upali lampica za grijac i motor se ogranici na 1100 obrtaja. Da bi motor normalno radio potrebno je da ga ugasi i ponovo upali, medjutim opet mu se ista stvar desi posle izvjesnog vremena Bio je kod par majstora mjenjao koliko sam ja shvatio protokomjer, 3-4 polovne pedale sa elektronikom od kojih ni jedna nije imala isti serijski broj kao njegova originalna. Moze li biti da je samo zabudalio kompjuter ili se radi o cemu drugom?

Pozz
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Golf 4 TDI

Originally posted by vladoje
    Bio je kod par majstora

Najpametnije da poseti jos nekog majstora koji ce malo da razmisli pre nego sto nesto zameni.

A kad ga poseti onda zapise sve greske pa postavi ovde,pa tek onda neka pomoc koja ce mozda pomoci.Jednostavno mora da se postuje procedura dijagnostike
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• MN026
      CBC Senator XXL
      • 18.01.2009
      • 348
      • SMEDEREVO

Najverovatnije ima problem sa prepunjavanjem turbin.SA ventilom -elektrovakumskim-za upravljanjem turbine ili sa geometrijom turbine.

Comment

• vladoje
        CBC Član
        • 29.03.2008
        • 26
        • PG

Kod greske je 18047 a to se tumaci u autodati kao:
        senzor pozicije papucice gasa (app)1/2 - lokacija greske
        moguci uzrok - elektricne instalacije i app senzor

Primjetio sam da se u poslednje vrijeme greska ne desava ali drug kaze da je to zato sto su sad temperature vise za oko 10 stepeni nego prije 20 dana kad su bile oko nule i kad se svako malo desavala greska...

Comment

Working...
        X