Imam problem, naime sporo mi vraca obrtaje kada pritisnem kvacilo i prebacujem u vecu brzinu, znaci ako idem na nekih 3500 obrtaja i stisnem kvacilo njemu treba 20-30 secundi da se vrati na tih 1000-1100 obrtaja.Kada saltam imam osecaj da sam stisnuo kvacilo a da nisam spustio nogu sa gas-a.malo sam se raspitivao i citao, ili je IAC ventil prljav ili je kao neka sonda na menjacu koja regulise obrtaje kada je u pokretu a nije u brzini.(jer nemu je ler oko 850-900 obrtaja a u pokretu je oko 1000-1100 obrtaja(tako bi trebalo da bude))Da li neko zna o cemu se radi?
Imao sam gresku check engine na tabli ali cim smo ga ja i drugar prikopcali na dijagnostiku on je nestao!!greska se javila kada su mi obrtaji ostali na 5000 ja prebacivao u vecu brzinu, naravno motor je sam smanjio obrtaje na 3000 posle pustanja kvacila.
Auto je gore naveden 2.0 16V 2002 god.
Servis je uradjen i svi filteri su novi..
Imao sam gresku check engine na tabli ali cim smo ga ja i drugar prikopcali na dijagnostiku on je nestao!!greska se javila kada su mi obrtaji ostali na 5000 ja prebacivao u vecu brzinu, naravno motor je sam smanjio obrtaje na 3000 posle pustanja kvacila.
Auto je gore naveden 2.0 16V 2002 god.
Servis je uradjen i svi filteri su novi..
Comment