Da bi imao dobar pritisak ulja u motoru pumpa nije jedini faktor,sigurno da je bitna ali nije presudna za dobar pritisak,sto znaci da ako je ona dobra a u a u njenom kruzenju dolazi do gubitka pritiska odnosno propustanja ulja na pojedinim mestima unutar motora imaces i tad los pritisak.
Necu da filozofiram mnogo da me neki clan ne bi prozivao a zna on koji je.
Konkretno kod tebe normalno je da ces da posumnjas na pumpu a od nje se i krece,
ako imas nekog poznanika da nabavis polovnu pa da probas ne bi bilo lose.
Mislim da je kod tebe ona sa prednje strane motora odnosno dekli iza remenice radilice i nju je lako skinuti i zameniti,s tim da skines karter i ocistis sito kao sto ti neko rece.
Mozda ces problem resiti sa guscim uljem probaj sve,koliko sam video rece da je motor radjen
i da je lezaj bio okrenut pre ovoga,pitanje je koji lezaj da li je radilica obradjivana koliko je skinuto mesa,ali pusti sad to.
Ma,motor sam ja radio.Morao sam da uzmem drugu radilicu jerstara nije mogla da se obradi.Obradjena je na I spec. Za sad je dobro, jer se ne pali. Ako pocne opet da se pali onda cu morati da krenem redom.
da mislim na sito koje je spusteno u karter ako je karter cuknut bas ispod njega smanjuje mu protok ulja a pogotovo sto si radio motor mozda ima viska diktunga ili silikona i dr. koji tu mogu da zapadnu
Da,i ja sam mislio na sito a govorim za pumpu. Moze biti i to .Kad nadjem vremena bas cu skinuti karter da vidim kakva je situacija sa lezajevima i ostalim.
Evo,konacno sam nasao vremena da zamenim uljnu pumpu.Ujedno sam trebao da promenim ulje pa sam to odradio odjednom.Uljnu pumpu sam dobio polovnu .Promenio sam i karter jer je onaj stalno pustao na dihtungu(malo je bio kriv).Dihtunge sam mazao silikonom Vctora Reinza ,mada vidim da opet malcice vlazi na istom mestu,do menjaca.Sipano ulje Valvoline max life.Lampica od ulja se vise ne pali,ventili - podizaci se manje cuju.Do sad sam prilikom stajanjamorao istovremeno da stiskam kocnicu i gas da ne prosvetli.
Comment