Golf 2-1986god,16.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Staljinko
    CBC Početnik
    • 05.05.2009
    • 3
    • BiH

Golf 2-1986god,16.

Imam problem na golfII, naime voda mi curi unutra i to iznad osigurača tako kada kisa pada u auto mi uvijek ulazi voda stvori se manja lokva na podu auto(ispod kvacila). Takođe isti problem je i na desnoj strani s tim sto tamo voda udje ponekad i u kasetu. Pokusavao sam otkriti gdje tacno pusta ali jednostavno kada polivam bude suvo tek posle pocne da kapa.
    Nasao sam mjesto gdje kaplje to je tacno iznad osiguraca ali zaista nemam predstavu gdje propusta vodu. Ako ko moze pomoci bio bih zahvalan,pozdrav
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: Golf 2-1986god,16.

Ja bih proverio zaptivanje oko šoferke.

Comment

• Staljinko
      CBC Početnik
      • 05.05.2009
      • 3
      • BiH

ma soferku sam zamjenio prije mjesec dana, nema sanse da je tu.
      u svakom slucaju ti hvala

Comment

• remus
        CBC Senator XXL
        • 25.12.2004
        • 695
        • Zrenjanin

Pogledaj odvode izmedju pozarnog zida i soferke,da nisu zapuseni liscem i blatom.
        VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• Staljinko
          CBC Početnik
          • 05.05.2009
          • 3
          • BiH

Ako sam te razumio mislis na one odvode sto vodu bacaju iznad tockova?Ako si na njih mislio oni su cisti i voda protice kroz njih. E jedino sto mi je palo na pamet jest keder od vrata(vanjski) on je ostecen na obje strane, pa se pitam jel moguce da tu prolazi, posto voda kada god prodje tapacirung uvjek bude mokar (na vozacevoj lijevi dio a suvozaceva desni dio tapacirunga paralelno sa prednjim tockom).
          P.S. Hvala na savjetu

Comment

Working...
          X