kako popraviti ler gas NA AUDI
Collapse
X
-
Re: kako popraviti ler gas NA AUDI
zdravo danas nisam mogao sve da uradim ali sam napravio nekoliko slika i sam snimio kako radi ali ne mogu to da ubacim na foruma kako to da uradim i ono sto si me pitao ne frla crn dim kad ga turiram i do 50 ilj obrtai i nesto drugo kad je temperaispod 60 c ne varira mnogo a nad 60c ide i do 11ilj i paja na 7 ilj
Comment
-
-
eve go audito mi e staklo mnogu e cuvano nema ni edna damka prva farba e i mislam da go cuvam uste dolgo vrema samo da go resam problemov si gasva i sakam da mu vgradam plin ako se razbira nekoj koj e najdobar za ovie posto kod nas ima samo na 4 mesta vgraduvat plin na ovie vozila a drugite ne se nafacat ne mozelo a ovie sto vgraduvat site kazuvaat razlicni sistemi ovoj e naj dobar onoj e najdobar da ne znaes so da montiras ako znae nekoj kaj sistem e dobar za ova vozili neka mi pise pozdrav
Comment
-
-
ajmo ovako.
prvo: ne diraj taj sraf preko koga je crvena plastika . da li je plastika citava ili mozes da vidis da je neko gurao imbus kroz nju, ja ne vidim dobro mala slika.
ftoro kez : to sto vidis na izduvnoj nije mesto za sondu vec kontrolana cevka za merenje izduvnih gasova. sonda je jos nize izpred katalizatora.
trece: plin za njega ... venturi sa lambda kontrolom
cetvrto: znaci kad je hladan radi normalno a kad je vruc onda varira.
ako kazes da ne baca crn dim znaci da je sagorevanje dobro i da lambda sonda radi kako valja tj dobra je smesa a samim tim i KGlava nije rastelovana.
ko sto rekoh, slikaj mi lepo ceo motorni prostor da ti pokazem sta da skines da ocistis. napravi vecu sliku 1600x1200 slobodno. video klip uploaduj na youtube pa onda kopiraj ovde link. pogledacu sutra jos jednom
sta bese rece autodata sta da se checkira kad ler varira kad je motor vruc. ja i dalje mislim da je problem u ventilu za ler gas. uglavnom je to problem sa svim motorima koji imaju KGlavu
kod Audija i VW.
pozzdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
fala na odgovor taa plastika e dobra i kako sto izgleda dosega ne e cepkana ne e otvorena, samo ne razbiram kako mislis venturi sistem so lamba kontrol koi sistem lovato prins ....ili i ke go slikam i ke probam da pustam video klkp ako ova go resime ke ti bidam mnogu blagodaren pozdrav brate
Comment
-
-
da to je taj ventil. skini ga, i napuni CARBCLEANER-om (sprej) ostavi malo da odstoji pa isprazni. ponovi radnju nekoliko puta pa montiraj nazad i javi sta se desava. i jos nesto. pogledaj to crevo ispod usisne sto ide u taj ventil da li je citavo i da ne vuce mozda tu falsh vazduh. tu je temperatura velika pa zna crevo da skapa i da vuce falsh.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
zdravo skinuo sam taj ventil ocistio sa taj sprej povece puta i nie mi jasno kako ono radi vidi sad kad duvam u njega ono ide slobodno od obe strane a kad duvam sa strane i malo ono potisnem ono se zatvori ali ne ono da ne moze da ide vazduh a kad stisnem vise onda e celosno otvoten dali me razbiras i proverio svi creva su vo red dobro su onaj strav nie diran od ler gasa i capace je tu ono crveno i kad sam ono sklopio pak isto kad je ispod 65 ono malo varira a kad ode gore ono vise i sta sad
Comment
-
Comment