Golf IV- problem sa lampicama i jos nesto...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SrdjanV
    CBC Veteran
    • 28.03.2005
    • 137
    • Raska

Golf IV- problem sa lampicama i jos nesto...

Evo situacije:
    Lampica za ABS non stop svetli a za grejac treperi kad auto upali,i tokom voznje neprestano svetli.Koji bi problem mogao biti?
    I da ne otvaram novu temu,auto lose pali (vergla oko 5 do 8 sekundi),bio hladan ili vruc motor isto je.Motor je 90 ks,143 000 km.Bio sam kod majstora koji mi kaze da treba da se skida glava motora da bi ,navodno,ocistio garez ili sta vec....Pomozite hitno je!
    Inace vuce dobro 170 km/h nagura za kratko vreme,ne osecam razliku u ubrzanju ama bas nikakvu
    Pozdrav
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Pa pregoreo ti je neki od grejaca,cim se pali ta lampica i tesko pali narocito leti,ili je motor pri kraju radnog veka(iskustva drugih) a to za ABS ako radi i dalje proveri kontakte meni se ranije palio pri brzinama vecim od 120 ali sada vise ne posle malog ciscenja kontakta i reseta konpjutera

Comment

• don
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 483
      • Beograd

Ortaku je stalno svetlela lampica za ABS i ustanovilo se da je razvodnik ABS-a.
      Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
      Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
      Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• SrdjanV
        CBC Veteran
        • 28.03.2005
        • 137
        • Raska

Originally posted by Wiz
        Pa pregoreo ti je neki od grejaca,cim se pali ta lampica i tesko pali narocito leti,ili je motor pri kraju radnog veka(iskustva drugih) a to za ABS ako radi i dalje proveri kontakte meni se ranije palio pri brzinama vecim od 120 ali sada vise ne posle malog ciscenja kontakta i reseta konpjutera
        Znaci moguce je da je jedan grejac pregoreo?Moze li kako (homemade) da ispitam grejace i kako se manifestuje pregoreo grejac?Ili moram da posetim elektricara?

Comment

• srle1
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 320
          • Beograd

Probaj unimerom,ako je grejač potpuno pregoreo davaće beskonačno veliki otpor tj. ne zatvara strujno kolo.
          Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Bila je tema o tome neki to rade ampermetrom,nadji na forumu,inace i meni je otisao jedan pa pali bez problema i na -20 da nije otisao jos neki?

Comment

• SrdjanV
              CBC Veteran
              • 28.03.2005
              • 137
              • Raska

Originally posted by Wiz
              Bila je tema o tome neki to rade ampermetrom,nadji na forumu,inace i meni je otisao jedan pa pali bez problema i na -20 da nije otisao jos neki?
              Da,da,vrlo moguce-ponasa se kao da je bez grejaca-toliko tesko pali

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Jesi resio problem koliko grejaca su otisla

Comment

• SrdjanV
                  CBC Veteran
                  • 28.03.2005
                  • 137
                  • Raska

To je ortakov Golf,isao je u servis i valjda mu je skidana glava motora da bi bila ociscena od garezi-to je koliko sam ja shvatio....
                  A ABS lampica je svetlela jer je spao kontakt sa jednog tocka...
                  Sada pali dobro-vise ne vergla dugo.

Comment

Working...
                  X