Potreban savet u vezi K glave (Audi 80)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jpetar75
    CBC Početnik
    • 16.01.2010
    • 7
    • Nis

Potreban savet u vezi K glave (Audi 80)

Pozz drugari.

Ode K-glava, pokvarila se mojom krivicom (vozio sam iskljucivo na plin). E sad, nasao sam drugu, ali se razlikuje od ove koja se pokvarila. Na oko izgleda isto, ali se razlikuje po projevima.
    Pokvarena: 0 438 120 208
    026 133 353 B

Nova (polovna): 0 438 120 162
    049 133 353S

Mogu da je postavim, na filteru se poklapaju rupe, ali ne znam da li ce to da radi?

Hvala vam unapred.
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Potreban savet u vezi K glave (Audi 80)

pa probaj posto bice da je u pitanju varijanta za VW. nista te ne kosta da probas ako mozes da je nakacis. negooo, kako se to pokvarila stara od voznje na plin kad na plinu ni ne funkcionise i koj ce ti limun uopste, teraj na plin i uzivaj.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• jpetar75
      CBC Početnik
      • 16.01.2010
      • 7
      • Nis

To stvarno ne znam , kako se pokvarila. Majstor mi je tako rekao(inace kucni prijatelj, koji mi takoreci ne uzima nista za ruke). Kaze da je najverovatnije doslo do tihe detonacije, i da je ona pokrivila neke delove unutra. On mi je i rekao neke strucne nazive, ali ja se bas nesto ne razumem. Mogla je da se popravi, trazio mi drugi majstor 50 evra za servis i stelovanje, ali su mi svi rekli, a i na svim forumima pise da je bolje kupiti drugu K-glavu jer je nezgodna za stelovanje.

A ova "nova" je samo za VW, ali ima mogucnosti da se postavi, u ponedeljak je zakazana "operacija" kod majstora pa cu tada da saznam da li moze i da radi.

Dva plinara, od toga jedan koji vazi za najboljeg u Nisu su mi rekli da je jedini pravi nacin da se nasteluje plin kod K glave taj, da se prvo auto (paljenje...) nasteluje na benzin. Ovako smo pokusavali, ali nikako da napravi dobru smesu (siromasna je, na racunaru pokazuje 1.30) pa jedva pali, a izgleda da trosi preko 15 litara.

Comment

• ragazzoni
        CBC Senator XXL
        • 24.02.2009
        • 774
        • Obrenovac i okolina
        • Opel Omega 2.0i-16v

Da li ste proverili benzinsku pumpu i njen pritisak, pošto k glava da bi radila mora da ima dobar pritisak benzina.
        ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
        Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• jpetar75
          CBC Početnik
          • 16.01.2010
          • 7
          • Nis

Proverili smo, kaze da je dobra, mislim da je oko 5,5 bara bila. Do K-glave stize gorivo, ali ne ide dalje.

Comment

• tiCo
            CBC Veteran
            • 10.06.2007
            • 138
            • Podgorica

ma to su dizne zacepile 100 posto...
            kupi dizne nove..i bice ok..mada ako vozis na plin to je suvisno

Comment

Working...
            X