Golf 2 1.3 trokira kad se ukljuci automatski sauh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Duci
    CBC Početnik
    • 11.02.2010
    • 2
    • Skopje

Golf 2 1.3 trokira kad se ukljuci automatski sauh

Radi se o golfa 2 1.3 sa pirburg karburatorom. Uvek pali iz prve ali kad u zimi ga upalite pocinje da trokira i primetio sam da razlog za to je sauh. Kad ga rukom malo podotvorim auto odma radi normalno. Moze li neko mi reci sta je najbolje resenje za ovaj problem
  • TECA
    CBC Senator XXL
    • 14.10.2007
    • 2355
    • Oz

Re: Golf 2 1.3 trokira kad se ukljuci automatski sauh

Imas problem sa radom membrane sto treba da malo otvori leptir sauha kada upali motor.Ili se ista prosupljila ili je vod vakuma do nje u problemu.Savet,potrazi usluge karburator servisa.

Comment

• Vidan KV
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2007
      • 432
      • Kraljevo
      • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Ti su vakumi bili skupi ko otrov....međutim sada se mogu naći vakumi koje proizvodi firma Topran i cena se kreće do 10 evra....samo vodi računa jer nisu identični.Za starije modele postoje tzv jednostepeni a za novije dvostepeni a i njih ima dve vrste i razlikuju se po načinu kačenja na karb....pozdrav!

Comment

• llakii
        CBC Član
        • 01.02.2008
        • 18
        • Bg

Imao sam isti problem. Resen odlaskom u karburator servis gde si ga ocistili i promenili membrane.
        Koliko se secam bilo je poskupo al posle je sve radilo kako treba pa se isplatilo.

Comment

• Duci
          CBC Početnik
          • 11.02.2010
          • 2
          • Skopje

Hvala vam puno odma cu da nosim auto u karburator servis pa cu videti sta cu da uradim. Vise mi dosadilo da dremem na parkingu svako jutro drzeki sauh dok mesina ne zagreje malo.

Comment

Working...
          X