Opel Astra F 1.8 16v, kabl senzora leptira

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • istankov
    CBC Početnik
    • 03.03.2010
    • 3
    • HN

Opel Astra F 1.8 16v, kabl senzora leptira

Ljudi, pomagajte!

imao sam veoma čudan peh, izazvan svojom greškom, pa sam u sred zime na Žabljaku radio polugeneralnu... Ovim putem se zahvaljujem Mikiju, retko poštenom i spremnom čoveku koji mi je izašao u susret i sredio auto kako dolikuje, medjutim... zbog brzine rada (počeli smo u 9 uveče a auto je proradio u 3ujutro), nismo stavili kabl od senzora leptira do ECU. Nisam odmah primetio promenu u radu motora ali posle par desetina km sam primetio da auto ne ubrzava i čudno cima. Danas na dijagnostici je utvrdjen nedostatak kabla od senzora leptira do ECU. Da li neko ima šemu spajanja kabla kako bih mogao da ga napravim. (od kupovine novog, pretpostavljam da nema ništa)

Unapred hvala na pomoći,
    Isidor
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Opel Astra F 1.8 16v, kabl senzora leptira

Ajde slikaj tacno sta nedostaje da ti ne postavimo pogresnu semu.
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• istankov
      CBC Početnik
      • 03.03.2010
      • 3
      • HN

Nadam se da je sada jasnije o kom kablu se radi

Hvala unapred!
      Isidor

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

pa niste mogli da ga izgubite,on je deo instalacije pogledaj samo gde je "zapao" mora je ostao ispod necega i vi niste vratili. konektor je crne boje i jedini je sa 3pina tako da ne mozes da pogresis. pretrazi malo prostor oko njega ....vrati na mesto i to je sve
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• istankov
          CBC Početnik
          • 03.03.2010
          • 3
          • HN

Problem rešen

Problem je u stvari bio što sam ... hm kabl senzora leptira spoio na muški konektor koji treba da ide na konektor na razvodniku za dizne, tako da su dva konektora ostala prazna jer se druga dva uklapaju jedan u drugi. Ljudi... ipak je bilo 3ujutro i ipak je bilo +5 u garaži

Gavro, vama puno hvala na pomoći! Rešili ste mi značajan problem Kada svraćate u HN najavite se da malo posedimo i proćaskamo!

Viva la Internet! Još jedan problem rešen!!!

Comment

Working...
          X