Skoda fabia 14MPI 2005

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Skoda fabia 14MPI 2005

Znam da je nepopularno traziti diijagnostiku na osnovu opisa problema, ali posto nisam u mogucnosti da budem pored vozila moram ovako da se makar informisem.

Auto je u subotu vozen, nije pravio nikakve probleme ni greske (doduse vozi ga moja zena, pa mozda i nije primetila)

Juce ujutro ato nece da upali. Zavergla, upali, na nekoliko secundi (radi ko traktor) i ugasi se. Pri tome se cuje ne zvuk "krljanja" ali dok radi tih nekoliko sekundi cuje se zvuk slican kada se zaglavi/ne vrati zupcanik anlasera.

Ne pokazuje ni jednu gresku (stavljan je na dijagnostiku).

Veliki servis je uradjen na 65000km auto ima sada 72000km, zamenjen lanac i sve sto uz to ide.

Sta moze da bude uzrok sto auto radi par ces i ugasi se.

Posle par pokusaja paljenja, pokazuje na tabli akumulator. Za svaki slucaj stavljen je drugi... isti simptomi.

Da li i kako se auto ponasa ako dodje da riknjavanja senzora radilice?

Nesto komplikovanije na motoru?

Unapred hvala na misljenjima, a ja cu kako budem saznavao novosti obavestavao sta jeste ili sta nije.
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Re: Skoda fabia 14MPI 2005

hvala na velikom broju misljenja i predpostavkama potencijalnog problema.

u svakom slucaju problem je bila bobina koja je bacala varnicu kada joj se digne.

zamenjena i sve radi kako treba.

kako je ovo divno, postavim pitanje, odgovorim, i zakljucam temu.

sam svoj majstor.

jesam prso sam
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

Working...
    X