Audi 80 quattro (1988 god.) 1.8 83kw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jpetar75
    CBC Početnik
    • 16.01.2010
    • 7
    • Nis

Audi 80 quattro (1988 god.) 1.8 83kw

Pozdrav drugari.
    Moram da vam se pozalim na mog ljubimca. Muci me sledece:
    Auto je Audi 80 quattro (1988 god.) 1.8 83kw
    Na plin nemam zamerke (lepo pali, lepo ide i sto je najbitnije malo trosi ), ali me muci benzin.
    Paljenje:
    Kad je hladan tesko pali, a kad upali ponasa se kao da mu se dizne aktiviraju jedna po jedna (znaci trese, pa trese sve manje i onda super radi), ta "stabilizacija" traje manje od minute. Ponekad ga mukom upalim i kad je vruc. Dizne sam menjao skoro (polovne), ali sam isao kod majstora koji ih je pregledao i ustanovio da na jednoj ne valja gumica pa malo uvlaci vazduh sto smeta samo prilikom stelovanja rada na leru (malo je nemiran, ali samo malo)
    Posle paljenja na benzin ide extra (testirao sam ga uz Kopaonik i nije se gusio, stucao i sl.)
    Kod majstora sam testirao sledece:
    5 dizna radi, onaj termodavac za tu diznu takodje radi.

Da li je mozda do pumpe za gorivo koja zuji tokom rada (mislim bas zuji, skoro da se cuje i u samom vozlilu), znam da je to znak da je pumpa pred kraj zivota, ali posto prilikom voznje na benzin radi lepo, smatram da ima dobar pritisak?
    Da niuje K-glava (u pitanju je crna), mada je majstor i nju nastelovao (majstor je dobar, cuveni Beli iz Pasi Poljane kraj Nisa)?
    I stvarno ne znam sta moze da bude, please HELP.....

i jos nesto sam zaboravio
    u vezi kocnica, desava se da nece da zakoci, kao da servo ne radi. Kao da u na papucici osetim da nesto blokira i grebe. Zakoci kad jako nagazim kocnicu, i posle se to ne desava???
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: Audi 80 quattro (1988 god.) 1.8 83kw

Ispravnost kao i neispravnost se utvrđuje,ne smatra se jer je to samo pretpostavka.
    Mislim da je problem u pumpi ili samoj k-glavi.

Comment

Working...
    X