????Koji je razlog????Ovo sam rekao iz ličnog iskustva,imao 2 komada,TUD2 I TUD3,oba prodata na 300000km.Na prvom na 210000 rađen dihting glave i ništa više.Potrošnja tog 1.4d ide od 3.3 do 4.8-5.0(zimi).Delovi jeftiniI kada duva ko fabrički dimljak,pali ko i svaki francuz!
kupio sam ga, vozio 3 meseca super, pocelo da se pojavljuje voda na meracu. Potom nabijao kompresiju u vodu, pomesao skroz ulje i vodu. Promenjen dihtung, glava poravnata, upaljen i odma pomesao ulje i vodu. Otvoren, crkle gumice na hilznama, zamenjene, ispitana glava, vracena i opet kompresija u vodi. Vozio tako malo, patio se sa vodom, prodao i saznao da imaju fabricku gresku sa glavom motora.
Trosio 3-4 litre nafte, palio na -30 kao mina sa losijim karikama i hilznama ali dzaba sve kad popravke nema
Nikad vise citroen dizel
Voleo bih da znam gde se to saznaje da imaju fabričku grešku na glavi motota?
Tema je dizel za malo para,koliko mi se čini,a ovaj auto je logičan izbor!Kupovina polovnog automobila je kupovina mačka u džaku,tako da si verovatno naišao na loše održavan primerak!
kupio sam ga, vozio 3 meseca super, pocelo da se pojavljuje voda na meracu. Potom nabijao kompresiju u vodu, pomesao skroz ulje i vodu. Promenjen dihtung, glava poravnata, upaljen i odma pomesao ulje i vodu. Otvoren, crkle gumice na hilznama, zamenjene, ispitana glava, vracena i opet kompresija u vodi. Vozio tako malo, patio se sa vodom, prodao i saznao da imaju fabricku gresku sa glavom motora.
Trosio 3-4 litre nafte, palio na -30 kao mina sa losijim karikama i hilznama ali dzaba sve kad popravke nema
Nikad vise citroen dizel
Vozio 2 komada 1.4D oba blize 300000km, ne vole pregrevanje, visoke obrtaje. Kad se primeti da gura kompresiju u hladnjak odma zameniti zaptivac glave i vozis dalje, uglavnom nema potreba za ravnanjem glave samo zaptivac i da se dobro ocisti.
A primeti se jako lako ako imas ispravan davac nivoa vode .
Za tu fabricku gresku nisam cuo a vozim se sa njima vec 10-ak godina, doduse jedan prodat al drugi se jos vozi i dalje . Ko god da ti je pravio verovatno nije vodio racuna o tolerancijama koliko se secam iz dokumentacije hilze moraju malo da vire iznad bloka meri se prilikom stastavljanja. Mada danas moze se kupit ceo auto toliko jeftino da je pitanje dal uopste vredi bilo kakvu vecu intervenciju raditi na motoru.
A tek ako ima umesto Lucas, Bosch pumpu visokog pritiska tek onda pali ko lud , ne kazem da sa Lucas pali lose al sa Bosch jos bolje ima onaj elektricni termoelement sajla je samo za ler gas.
Sigurno da ima boljih motora od ovog, ali i ako se malo pazi za vozikanje po gradu super auto sa obzirom na potrosnju i cenu. Vise mi skuter trosi .
Kadet 1.7D ili corsa 1.5D isuzu.prvi ako treba lako ``okarikas``,poravnas glavu,letece sredis i teraj dalje,ako su stubline i klipovi relativno ok.1.6d je los i kad ne ``duva``.
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Comment