Javlja mi se sve jace i jace lupanje u predelu bregaste osovine,skinuo sam poklopac bregaste i video da je jedan breg podosta izrisovan.Posto sam trebao menjati i dihtung glave motora jer je u samom cosetu gde je broj motora vlazilo ulje te sam to i uradio,pa prilikom tog zahvata sam i hidro podizace lepo ocistio i vratio,te sam na ostecenom bregu bregaste osovine zamenio i klackalicu jer je i ona sama bila poprilicno narisovana,nekoliko stotinak kilometara posle toga nije se culo nista,pa se postepeno vratilo to cukanje,te sam ja jos jednom otvorio poklopac bregaste i zamenio opet klackalicu novom jer je ona vec bila narisovana,pa isto tako,nekih par stotina kilometara nista pa opet cuka.E sad na voznji se ne primecuje nista,ali me strasno nervira to lupanje,nije jako ali ga ja cujem.Bregasta je na svim bregovima odlicna,ali taj jedan je izrisovan i istrosen u odnosu na krajeve sa jedne i druge strane inace ulje koje koristim je opelovo polusinteticko 40/15. Moje pitanje je dali neko radi te bregove na bregastoj,konkretno mislim da je navari ili sta vec pa da je ispolira,ako je to moguce i neko radi tako nesto onda me molim vas uputite gde je , a u slucaju da se to ne radi onda me molim vas uputite malo kako da ja to zamenim,problem mi je oko remenice zupcastog kaisa i koju novu da kupim,koju bi ste mi preporucili?
Hvala unapred
Hvala unapred
Comment