Ovde se je bas pisalo. Izvinite sto sam bio otsutan i nisam mogao da se ukljucim u diskusiju, ipak ja imam problem i ja bih najvise trebao da se interesujem.
Znaci najmerodavniji test za moj problem jeste CO test rashladne tecnosti?
Nazalost ja nemogu da odradim taj test jer nemam gde ovamo, jedino kada idem do Nisa na par dana pa tamo.
Proslo je skoro mesec dana kako sam menjao semening na radilici i pupmu za vodu (zajebo je majstor dok skidao remenicu) i tada zadnji put dolio vodu u posudu. Od tada sam prosao preko hiljadu km i nista se ne primecjuje u voznji, auto radi dobro, temperatura na normali kao i uvek ali posle voznje kada pogledam pod haubu oko posude se vidi da je mokro sto znaci da izbacuje vodu. Ujutru kao sto sam rekao vode u posudi nema tek kada se auto zagreje data dodje skoro do maximuma, svakim danom sve vise ispod maximuma, jer izbacuje u toku voznje.
Znaci po vama najverovatnije je problem u dihtungu glave motora i to treba da se sredi?
Vrati gumicu na cep pa vidi dali ce da izbacuje vodu.
Svaki auto ce da izbacuje vodu kad mu cep ne dihtuje. Ali imaju "majstori" i za to resenje izbace termostat i ugrade prekidac u kabinu da ga palis pre nego kazaljka dodje do pola.
Ovo "majstori" je bilo ironicno nemoj to da uradis.
Pazi,to sa prekidacem uopste nije losa ideja,pogotovo na starijim automobilima.Ja sam kod mene izveo taj prekidac ali tako da auto i dalje sam pali ventilator ali mogu i ja.Prekidac je sa lampicom tako da sija cim se ventilator ukljuci.Kada je zesca vrucina,spic ili neko brdo ja mu ukljucim pa neka vrti dok ne spusti temperaturu.Ne znam da li mi je ispravan termo davac jer pali tek kad skala predje polovinu i to radi 5sec pa ne radi 10sec i tako non stop.Zato mu ja ukljucim cim dodje na pola
Grubo rečeno jedan čep sa manometrom preko koga se naduva odredjen pritisak i posmatraš šta se dogadja. U boljem slučaju strpaš par kapi boje u sistem i sa posebnom lampom vidiš gde curi kad utvrdiš preko onog čepa da curi...
koa sto dora pomenu, postoje dve vrste alata , jedan se pumpa preko kompresora a drugi preko pumpice koja je u kitu bolji setovi dodju sa skoro svim vrstama cepova
i ovde kako izgleda gauge na pumpi , ja imam isti sa slike ali nije bas nesto jer ima samo cepove za neka europska vozila ali zato za vecinu usa vozila
Danas sam kupio dihtung, ulje, filter, gumice ventila i oterao auto kod majstora. On je skinuo glavu i trebao da je odnese na ravnjanje ali, desava se ono cega sam se bojao a to je da je dihtung bio dobar bar tako izgleda ali je na glavi, na mestima gde su kanali za vodu, bukvalno pojela korozija. Kada bi se sada uradilo ravnjanje glave ti kanali bi se prosirili da to ne bi drzalo ni jedan dan. Znaci pored svega ide i druga glava a to je 50eura plus
Interesuje me dali je potrebno ravnjanje glave koja se skida sa stranca?
Sad sam se vratio od majstora. Zamenjena je glava, gumice ventila, stavljen novi dihtung. Auto mnogo bolje radi, ima mirniji rad, creva vise nisu onoliko tvrda, i kada se otvori cep ne izbacuje vodu. Rano je jos da se prica, sutra posle malo duze voznje videcemo kako se ponasa.
Hvala svima na savetima
pozdrav;prijatelju nemoj otvarati cep posle voznje mozes se osuris.Pritisak u sistemu mora postojati,ima deklarisano za svako vozilo koliko treba ali cep mora biti originalni i ispravan.
Comment