golf 4 1.4 16v Pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivicavesna
    CBC Član
    • 28.02.2009
    • 20
    • Negotin-Kobisnica

golf 4 1.4 16v Pomoc

Pozdrav svima...........Kupio sam golfa 4 1.4 16v 2003 god. iz nemacke problem je u tome sto u toku voznje ponekad trokira.
    Bio sam tamo kod majstora na dijagnostici je pokazalo da je lambda sonda 2 i kako se bese zvase one bobine na svecici 1 probila . promenio sam tu sondu i bobine sve cetri nove i opet isto otisao sam ponovo kupio i filter za gorivo koje je isto promenio i ocistio tamo neku klapnu na usisnij grani valjda, bila je puna garezi.He he i opet isto ali malo manje i tako sam vozio iz nemacke do ovde .Putem je poneki put trokirao ali kada nije trokiro iso ko strela. e napisah se! moze li mi neki recci u cemu je problem ili je imao isti problem dok ga ne dam nekom majstoru da ga jos vise urnise veliki podrav i hvala unapred
  • ivicavesna
    CBC Član
    • 28.02.2009
    • 20
    • Negotin-Kobisnica

Re: golf 4 1.4 16v Pomoc

ustvari seca ili trokira jeli to isto

Comment

• vladaomega
      CBC Senator XXL
      • 11.10.2010
      • 484
      • beograd

svecice i pranje dizni

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

moze li mi neki recci u cemu je problem ili je imao isti problem dok ga ne dam nekom majstoru da ga jos vise urnise
        ?

Comment

• Zloca
          CBC Senator XXL
          • 21.12.2005
          • 510
          • Novi Sad
          • Astra bertone turbo

Kad trokira najvise mi lici da ne radi jedan klip. A najcesce ne radi ili sto nema goriva (zapusena dizna ili jednostavno neka zica do dizne je losa pa cas radi cas ne radi), ili ne baca varnicu. S' obzirom da tebi ne trokira uvek, lici mi da ti neki kabl do svecice ne valja. Ne znam da li ti seca ili trokira, meni to nije isto, jer ako u radu prestane da radi jedan klip, mislim da ne bi secao, vec bi samo solidno izgubio snagu i trokirao.
          Posto je zimsko vreme, da li ti se trokiranje mozda javlja samo kisnim danima ili i kad je suvo?
          MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• ivicavesna
            CBC Član
            • 28.02.2009
            • 20
            • Negotin-Kobisnica

seca i po suvom i po mokrom danas sam ga upalio i u mestu isto, kao da objasnim kao da prekida u mili sekundi pa lepo radi pa neki put opet

Comment

• nina996
              CBC Senator XXL
              • 20.03.2009
              • 324
              • leskovac

AKO I TESKO PALI onda egr ventil -sigurno
              Pirke

Comment

• ivicavesna
                CBC Član
                • 28.02.2009
                • 20
                • Negotin-Kobisnica

Pali ko mina

Comment

• goranpirot
                  CBC Početnik
                  • 22.02.2011
                  • 2
                  • Pirot

Najverovatnije imas izostanak paljenja na cetvrtom cilindru.Pre no sto preduzmes ozbiljnije intervencije(skidanje glave),mozes da probas da u benzin sipas Wyns(sredstvo za ciscenje dizni razradjeno za VAG grupaciju) i da ga dobro zagrejes i vozis pod vecim obrtajima.Da ne davim imas uputstvo na proizvodu,a znam da je to nekima resilo problem.Nije skupo ,vredi da se proba

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Pročitah temu ponovo i nisam shvatio kako si došao do zaključkada je izostanak paljenaj na 4. cilindru.

Shvatio sam zato da je sonda i bobina menjana bezveze...
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• makinen
                      CBC Početnik
                      • 21.01.2012
                      • 1
                      • Novi Sad

Odg: golf 4 1.4 16v Pomoc/////

Pozdrav svima...Imam isti problem sa golfom 1.4 16v...Kada vozim na otvorenom putu, jednom u mesec dana mi se desi da u toku voznje iz cista mira padnu obrtaji,upali se lampica desno kao da nema struje i posle 5 sekundi ponovo sve radi kako treba....Nikada mi se tako nesto ne desava po gradu vec samo kada vozim na otvorenom...Majstori su mi uradili dijagnostiku i sve je super..Primetio sam da se to desava pre nego sto ce se upaliti lampica da nema goriva ili kada sipam lose goriva...Kao laik mislim da je u pitanju gotivo ili filter za gorivo jer mi se ovaj problem nikada nejavlja kada je rezervoar na pola...Molim vas da mi neko javi ako ima slican problem...Hvala svima unapred

Comment

Working...
                      X