Dakle ovako... Drugar kupuje Astru '92 u koju je napakovan 2.0 turbo motor iz calibre od 204ks. Kompresija mu je bila 10.5, 10.7, 10.5 i 11... A Calibri je fabrichka 9... To je po meni malo previshe i ne znam da li taj auto vredi uzimati ili tu neshto nije u redu kada je kompresija na turbo motoru toliko velika...
Kompresija na 2.0 Turbo Astri???
Collapse
X
-
Ne mesaj stepen kompresije sa pritiskom u cilindru pri merenju. Te vrednosti sto si dobio su pritisci u cilindru, a ne stepen kompresije. Stepen kompresije se racuna, a aparatom se meri fizicki pritisak koji je izrazen u bar-ima, psi, kako god hoces. Bitno je da je pritisak ujednacen, a sad kolika je normalna vrednost za ovaj motor u bar. to ne znam, mada oko 10.5-11 mi se cini kao sasvim OK.
Znam koja je Astra u pitanju, nadam se da znas i kako je vozena, i za sta je bila koristena, i sta je sve radjeno na njoj.
-
-
To je ta astra, svima nama dobro poznata. Mani se merenja stepena kompresije. Tezak i dug posao ako bi merio bez skidanja glave.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pa evo, izracunas ukupnu zapreminu motora, podelis sa brojem cilindara da dobijes zapreminu svakog cilindra. To ti je I vrednost.
II vrednost - iskubiciras glavu, iskubiciras zapreminu klipa (ako nije sa potpuno ravnim celom), iskubiciras prostor koji nastaje izmedju ravni cela klipa i ravni vrha bloka; to troje dodas, i dobijes vrednost II sa kojom podelis vrednost I, i dobijes stepen kompresije. Komplikovano? Pa jeste, lepo rece M, mani se toga
Izmeri prosti pritisak u komorama i gledaj da budu u 0.5 bar jedan od drugog, i nadaj se najboljem. Mada JA da se pitam, znajuci koji i kakav auto je u pitanju, kada bih ozbiljno razmisljao o kupovini, oterao bih ga negde da ga totalno rasturim i iz prve ruke se uverim na sta mu lici turbina, glava, karike itditditd...Pa ti sad vidi.
Comment
-
-
Evo da i ja kazem par stvari!Znaci provozana je,merena je ta kompresija na cilindrima bila je 10.5,10.5,10.7,11.0 sto je i dobro!
Sto se potrosnje tice,trosi 10l po gradu s tim da smo je stiskali konstantno da vidimo kako vuce i proverena je potrosnja!Motor radi ravnomerno bez nekih skakutanja i sl!Povlaci odlicno!
E sad ne znam na koliko se turbina pali na tim motorima!
P.S. Ne kupujem ja auto!
P.S.2 Cuo sam i ja da je bila rasturena,ali taj decko ide preko pa je zato prodaje(takva je bar prica dal je tako ili ne ne znam).Drugar koji uzima zna u sta se upusta tako da ako bude novaca ideja je da se rasturi i vidi u kakvom je stanju auto!
poz
Comment
-
-
10l po gradu. Super. Ili ste se vi malo preracunali, ili kompjuter ne radi kako treba, kako god, 2.0 Turbo kako GOD da ga vozis, nece trositi ispod 13-14l penzionerske voznje po gradu. Yuguaru Punto trosi 13-14, meni atmosferac trosi toliko, a ovo 10...OK, vazi, ali ipak ste se malo preracunali rekao bih...
A ovo o razlozima prodaje, ne ulazim u to, samo znam kako je vozen i za sta je koristen taj auto, sto je meni dovoljno indikativno za neku ocenu u kakvom je otprilike stanju taj auto.
Comment
-
-
Ma jasno je to da je auto vozen kako je vozen.
E sad sto se potrosnje tice,evo po cemu sam zakljucio.Prvo po kompjuteru,drugo kad smo je uzeli bila je na rezervi sipano za 1000 din.Otisli iz Resnika do Zemun polja,s tim da je gazen na svakom pravcu, vratili se na vidikovac i tu je malo istestiran,izvozan vratili se nazad do Resnika i jos kazaljka za benzin nije usla u crveno!Znaci da trosi otprilike 12l mozda i manje sto je prihvatljivo.
A kod Yuguara je kolko znam turbina odvrnuta poprilicno!
Comment
-
-
Onaj što ide na put, jel lepo reko čovek???
Comment
-
Comment