Polovni delovi za Forda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Ne
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Ogi
      CBC Senator XXL
      • 07.10.2007
      • 309
      • Beograd
      • Hyundai i30 1,4

Originally posted by miloica
      Vinogradska ulica Novi Beograd > Posle semafora 800m sa leve strane, prvi Ford otpad, i drugi mozda 1.5 - 2 km sa desne strane. Samo lagano i nemozete da promasite.
      Gde se nalazi Vinogradska ulica? Budi ljubazan pa preciznije objasni lokaciju ta dva otpada, treba mi far za Forda KA. Ima li ga, da li znas i koliko bi to moglo da kosta?

Comment

• 911s [SK]
        CBC Senator
        • 21.11.2007
        • 242
        • Beograd

Ta ulica je u stvari produžetak Vojvodjanske ulice na Novom Beogradu. Idi na mape.b92.net. To je Google Earth za BG sa nazivima ulica. Videćeš gomilu otpada.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• BaneT
          CBC Senator XXL
          • 09.12.2005
          • 562
          • Beograd

ljudi možete obići koliko god hoćete otpada po gradu ali daleko najbolji izbor imate na ibarskoj magistrali. Kao što sam ranije pisao imao sam do skora fiestu i obišao sam zaista dosta otpada po Beogradu ali cenu su previsoke...

Prvi i bliži otpad koji preporučujem je u Vraniću....tačnije skrenete sa magistrale za centar Vranića i odmah posle 200 metara imate ulicu levo (na onoj drugoj krivini) posle jedno 500m sa desne strane je taj otpad-servis. Br telefona je 064/2055582- lik se zove Slavko. Drugi koji je dobar nalazi se u Vreocima na ibarskom putu sa leve strane, 063/266-930-Vlada.

Comment

Working...
          X