Pretpostavljam da se pitanje odnosi na WV od 96kw i opel od 74kw.Mislim na njihove agregate.
Odma da se ogradim da nisam fan ni jedne od pomenutih marki tako da moja sugestija nece biti pristrasna,ali da s mojim skromnim znanjem mogu sa sigurnoscu reci da su razlike ko nebo i zemlja.
Moj glas za TDI pogotovo za taj od 96kw
da,odnsi se na njih nisam pisao marke posto ih svi vec dobro znaju.. cuo sam da navodno TDI sa tom konjazom ne moze da nakuca 200 000 km a da ne pocne zestoko da duva,a ovaj 2.0 DTI moj komsija predstavlja kao neunistiv motor a nekako mi opel i dugovecnost ne idu zajedno bar kada se radi o dizelima
volim BMW ali nemam pare da ga vozim!
TURBO nije vrsta narodne muzike!
U nasem narodu vazi ona stara-WV dizel,opel-benzinac.Naravno to je gruba podela ali ima istine u tome.
Sto se tice 200.000km i TDI-ja,ta prica nema pojma.Duvaju oni koji imaju 500.000km a pise 200.000km.A takvi su mahom 70% ovih sto se voze kod nas.
Po meni -pozdravite komsiju,a vi uzmite taj sto niko nece jel duva na 200hiljada.
Ako ces da budes gospodin covek vozi mercedesa diesela ili opela benzinca...dti je ragetina jedna teska...sem pumpe bosch vp 44,nista drugo ne moze da mu fali...sto ne uzmes 1.9tdi od 90ks,starija konstrukcija,i to je raga teska
..ovaj opelov 2,0 je odlican motor,samo sto ima onu nesrecnu pumpu za ubrizgavanje...
Sve je receno! Kod mene u SD-u ih ima u taxijima koliko hoces. Za jednu znam da je prevalila "milionce". Pumpa je radjena 1000%. Sa druge strane u njih ide ED al znam da ih taxisti ovde ne maze pa sipaju sve zivo ali za divno cudo one i dalje idu
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Opelasi-nema potrebe da se ljutitite.Ja rekoh da nisam pristrasan ni jednoj od pomenutih marki,a DALEKO od toga da sam rekao da DTI ne valja.Ako hocete da priznate-bolji je TDI,ako necete,opet lepo-svako ostaje pri svom misljenju i idemo dalje.Zato smo se i okupili ovde da RAZMENJUJEMO misljenja.
Sto se tice Smederevskih taksista-to NEznam ali sto se tice Beogradskih to znam.Imam u kuci jednog sa ozbiljnim stazom(20godina) tako da ovdasnje prilike dobro poznajem.Statistika kaze 1:5.Znaci na svakih 5 TDI-ja ide 1 DTI.
Razlika u nabavnoj ceni recimo pasata i vektre je evidentna pa je to mozda razlog,ali pre bih rekao da je razlog u ............
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Pa kad je pa opel imao dizela da valja,ako neracunamo ISUZU ali to nije opel.I ovo danas sto prodaju a valja opet nije opel.
Za benzin-sto rece drugar iznad totalno postovanje.
e taj isuzu 1.5 u kadetu me iznenadio stvarno zilav motorcic i lepo ide u poredjenju sa 1.6td vw,1.6d iz guzonje bez turba je izdrzljiviji od traktora ali je malo brzi od freze
volim BMW ali nemam pare da ga vozim!
TURBO nije vrsta narodne muzike!
Comment