Verovatno kasno odgovaram, ali mi je Sachs na istom autu (1.3NB 60ks, 86god., 4step) trajao 45.000km, a fabricki 70.000km (prvi vlasnik) posle ugradjen LuK s kojim se preslo 15.000km bez problema pa je auto prodat.
Najtvrdje kavilo bilo fabricko, Sachs meksi, a LuK si mogao prstom da stiskas radilo bi
Kako vi to vozite kad vam lamele crkavaju na 45hkm? Ja sam sa Aisin lamelom presao cirka 200hkm od toga pola po gradu i tada je dosao red za zamenu.Kada sam kupio prvi auto u zivotu presao sam 40hkm i pukla mi je opruga na lameli a nikad nisam krenuo bez potpisa i ko zna koliko je presla pre nego je auto dosao u moje ruke.Ta je bila Valeo i to su jedine lamele koje sam promenio a promenio sam +- 15 auta.
Hocu da kazem da ti je manje bitan kvalitet lamele od nacina voznje.
Nemoj da uporedjujes Nivu koja ima istu lamelu kao i lada riva a ima 4x4 i ganja se po njivama i blatu tako da ce joj pre proslajfovati lamema nego tockovi.Ja sam na Zastavu 750 nabacio zadnje gume od kultivatora i koristio je za blato i sneg pa sam spalio lamelu upravo iz tog razloga sto nisu tockovi mogli da proslajfuju.
Čovek pitao za kadeta... Kod nive prva ugradnja kako lamele tako i ostalih potrošnih delova jeste solidnog kvaliteta, kad dotraju počinje igranka bez prestanka. Kad bolje razmislim pošto posle pređenih nekih 200000km nisam naučio kako se to vozilo vozi, džabe bacam pare na kvalitetne delove, bolje da uzimam časove kod onih koji znaju kako se to "stručno" radi...
nikad se ne predati, osim kad moraš... (Otto Von Grunf)
Comment