Zna li neko gde mogu naci glavu motora za Golf 2!? U pitanju je dizel, '85god., obicna glava bez hidropodizaca. To imam od podataka, ako je potrebno nesto vise napisite.
Glava motora Golf 2
Collapse
X
-
Odg: Glava motora Golf 2
Ako se dobro sećam, 1985. godina je prelazna, postojao je tad i 1.5 i 1.6 motor i glave se razlikuju ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
To vec nisam pitao ali pitacu. A ako neko prodaje ili zna nekog ko prodaje neka javi. Po oglasima ima svega i svacega i to uglavnom van mog mesta stanovanja, a slozicete se ne ide mi se tek tako samo da bi video deo i vratio se.
Comment
-
-
Originally posted by comi 1342 View PostAko se dobro sećam, 1985. godina je prelazna, postojao je tad i 1.5 i 1.6 motor i glave se razlikuju ?
Comment
-
-
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Onda se bojim da je to prevelika cifra za vlasnike takvih vozila..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
Comment
-
Comment