Glava motora Golf 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Glava motora Golf 2

Zna li neko gde mogu naci glavu motora za Golf 2!? U pitanju je dizel, '85god., obicna glava bez hidropodizaca. To imam od podataka, ako je potrebno nesto vise napisite.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Odg: Glava motora Golf 2

Ako se dobro sećam, 1985. godina je prelazna, postojao je tad i 1.5 i 1.6 motor i glave se razlikuju ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

To vec nisam pitao ali pitacu. A ako neko prodaje ili zna nekog ko prodaje neka javi. Po oglasima ima svega i svacega i to uglavnom van mog mesta stanovanja, a slozicete se ne ide mi se tek tako samo da bi video deo i vratio se.

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Originally posted by comi 1342 View Post
        Ako se dobro sećam, 1985. godina je prelazna, postojao je tad i 1.5 i 1.6 motor i glave se razlikuju ?
        1.5d se ugradjivao u prve serije Golfa1,sa uskim stopom.Tako da 1985 nije sigurno 1.5d.Pitacu mog tecu da li ima i kakva je,posto je promenio par motora a nijedan nije bacio.

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Znaj da neces naci ni jednu glavu za dizela koja nije pukla na sfericnom delu oko ventila.

Jednostavno moras da kupis sto bolju odneses da izvare te prsline pa na hidrotest i sta ti bog da.

A moze i nova da se kupi.

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Ne znam da li ovi imaju,

stavljam link da neko prokomentariše ako je probao, ne bih da ih reklamiram. Meni izgleda da bi bilo bolje od neke 5 puta varene...
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• MN026
              CBC Senator XXL
              • 18.01.2009
              • 348
              • SMEDEREVO

AMC-spanski proizvodjac i odlicnog su kvaliteta.negde oko 220-240e prazna glava

Comment

• comi 1342
                Moderator
                • 28.09.2005
                • 1126
                • NS
                • Giulietta ,PUG 106,

Onda se bojim da je to prevelika cifra za vlasnike takvih vozila...

Comment

• MN026
                  CBC Senator XXL
                  • 18.01.2009
                  • 348
                  • SMEDEREVO

jedna ali vredna
                  dva tri losa ubise milosa
                  stare glave ravnjane 2-3x nevrede nista iako trenutno budu ispravne

Comment

Working...
                  X