Seat Ibiza, tesko pali....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skymobile
    CBC Član
    • 13.08.2005
    • 97
    • Sibir u Srbiji
    • C5 2.0HDi i Ibiza 1.9TDi

Odg: Seat Ibiza, tesko pali....

Danas skidao pumpu sa Golfa i stavim i ista situacija. Cim odstoji pola sata recimo, iako je bio na radnoj temp, vergla a ne pokusava da upali, jedno 5-6 sec minimum i onda odjednom upali. Znaci ne znam sta vise da trazim. Dovodno crevo je cisto bez ijednog baloncica. Sutra cu da promenim prelivna creva sa dizini, od muke ne znam vise sta da mu radim...
    When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...

Comment

• skymobile
      CBC Član
      • 13.08.2005
      • 97
      • Sibir u Srbiji

Promenjena i prelicna creva i isto se desava...
      When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Neces da slusas a trazis pomoc. Ako sumljas na AC pumpu u bosh pumpi skini povratno crevo sa bos pumpe pa vidi dok verglas jel cirkulise nafta. Da ti ne curi nafta na semeringu poluge za gas? Jesi li koristio novo crevo od rezervoara do pumpe i jesi li tako vozio da izbaci vazduh iz instalacije? I mikronske pukotine na crevima i spojevima mogu da prave problem, ulazi mehurici vazduha koji se i ne vide i ne smetaju u radu. Proveri cevi od plovka. Najbole da skines plovak i zapusis cev, sa druge strane skines crevo i naduvas vazduh na 2 bara i vidis da li pada pritisak.

Comment

• skymobile
          CBC Član
          • 13.08.2005
          • 97
          • Sibir u Srbiji

@b_samardzic
          Drug, slusam ja sve i probao sam sve sto mi je palo na pamet i sto si napsao i ti i ostali.
          Nafta ne curi nigde,a ova pumpa je elektronska, nema polugu za gas. Koristio sam novo crevo, bas zbog toga da ne bi sumnjao da nije negde busno. Nisam je vozio, probao u radionici, ostavio da radi nekih 20-ak min, nije imalo nigde mehurica, tj. samo u pocetku dok nije izasao vazduh. Juce smo radili nesto na jednom Audi B4 1.9tdi, i na jednom crevu mu vuce vazduh i to bas dosta a auto pali odlicno. Na Ibizi nema nigde vazduha ni u tragovima, a opet lose pali. Primetio sam kad je zaverglam na 1-2 sec i ostavim 4-5 sec pa opet zaverglam upali takodje nakon sec/dve i nema dima pozadi. To sa cevima od rezervoara sam probao, pre nego sam probao novo crevo i bilo je ok, cak sam probao da problacim cev kroz vodu, da vidim ima li negde rupicu i sve je bilo ok.

Comment

Working...
          X