Audi 100 C4 2.8 Quattro 1992.g Promena motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milepn
    CBC Član
    • 10.02.2009
    • 49
    • Paracin

Audi 100 C4 2.8 Quattro 1992.g Promena motora

Potreban mi je hitno odgovor na ovo pitanje: Da li je moguce u ovaj auto ugraditi motor od 2.0, 2.1, 2.2 ili 2.3 umesto postojeceg ali da postojeci menjac i quattro pogon ostanu. Ako je odgovor pozitivan, kupicu ovaj auto i uraditi to ali nemam puno vremena, jer se prodavcu zuri. Unapred hvala za odgovor.
    Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Audi 100 C4 2.8 Quattro 1992.g Promena motora

iskreno, jedino ako dobijas na poklon, pa da kazes da se vredi cimati oko toga. Nemam audi i ne znam nista o konkretnom modelu ali imam auto koji je napravljen u 2 miliona primeraka sa zadnjom vucom i 30 hiljada 4x4... blok motora je isti na oko ali ima par razlika, karter je drugaciji, nosaci... puno sitnica koje su slicne ali, naravno, ne pasu. I to je za motor iste kubikaze dok motori ostalih kubikaza tek veze nemaju. naravno, velika je verovatnoca da sve to moze da se nabudzi sa stapom i kanapom...
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• milepn
      CBC Član
      • 10.02.2009
      • 49
      • Paracin

Odg: Audi 100 C4 2.8 Quattro 1992.g Promena motora

Hvala za odgovor ali bih ipak molio nekog majstora koji se razume u Wagene da mi da tacan odgovor. Ja sam taj auto kupio i neka bude kako mora.

Comment

• milepn
        CBC Član
        • 10.02.2009
        • 49
        • Paracin

Da ne otvaram novu temu. Nadam se da ce neko procitati i znati da mi odgovori:

Po cemu se razlikuju motori iz Audi 100 C3, 2.0 i 2.3. Oba su sa 5 cilindra. Kako i po cemu mogu da znam, koji je 2.0, koji 2.3 ?

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Po broju motora ako nije prekucavan.

Comment

• MN026
            CBC Senator XXL
            • 18.01.2009
            • 348
            • SMEDEREVO

na prvu temu =tesko da ces liniski motor postavljen pod uglom staviti na menjac gde je bio v6.znaci prepravka u obliku zmene menjaca ili da pravis adapter plocu
            druga tema=na bloku motora treba da imas odlivenu kubikazu bez obzira na br.motora.nalazi se ispod izduvne grane otprilike na sredini.i po slovnoj oznaci u br.motora pod uslovom kao sto je pomenuto da nije saran

Comment

• milepn
              CBC Član
              • 10.02.2009
              • 49
              • Paracin

Mislim da je slovna oznaka menjana, pa neznam koje je godiste ni da li je 2.0 ili 2.3. Sutra cu pogledati na bloku motora, pa javljam da li nesto pise. Hvala svima za odgovore.

Comment

• milepn
                CBC Član
                • 10.02.2009
                • 49
                • Paracin

AUUU LJudi, al sam NA_EBAOooo!!! Izvadio sam motor 2.8 i poceo da ugradjujem motor 2.0 petak iz stare stotke. Motor je lego ne menjac ali nista drugo nisam mogao da uradim. Drzaci motora ne odgovaraju. Hladnak i ventilatore ne mogu da namestim jer je motor duzi Drzaci klime i alternatora ne mogu da nabavim... A u P....M....!!! Danas pocinjem sve da vracam kako je bilo,tj ako uspem. Zna li neko da mi kaze-objasni: gde se nalazi broj motora na motoru V6 2771 Cm3???

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Rekoh ja da ne moze djunta sa sitnim nutom.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                  X