moze li mi neko pomoci u vezi ovog problema,naime desava sa da mi na leru ne radi kako treba smanjuje broj obrtaja pa vrati na normalu,isto kada vozim na oko 3000 obrtaja kada treba da usporim i presaltujem u nizu brzinu smanji broj obrtaja ispod normale (ponekad se i ugasi) pa onda vrati na normalu,zamenio sam klapnu gasa,i opet isto,isao sam kod dvojice majstora koji su ga kacili na dijagnostiku i rekli mi da nema nikakve greske iako se tokom rada na "leru" pred njima to desavalo,pa mi je prvi sugerisao da je do klapne gasa (mozda) ja sam odluio da je promenim medjutim opet se isto desava,kada sam bio kod drugog majstora video je da komp ne registruje protok vazduha a trebao bi da prilikom pritiska pedale da menja vrednost protoka,kako on kaze to stoji na neku srednju vrednost(nemam pojma koju),onda je uzeo unimer i merio vrednosti direktno na protokomer (mesto gde ulaze tri zice na protokomeru) tu je onda konstatovao da je sve u redu tj. prilikom davanja gasa menjaju se vrednosti koje daje protokomer (digitalni unimer),kaze da ne zna sta je s obzirom da na dijagnostici ne registruje nikakvu gresku i tako da ne znam sta da radim ako neko ima neki predlog ili zna nesto o ovom problemu zamolio bih da mi pomogne.

Comment