pozz ljudi, problem je sledeci, tesko paljenje kad je auto vruc ali samo kad se vozi na plinu, znaci na benzin kad se pali i vozi pali na zub i kad je vruc i kad je hladan nema razlike, sistem plina mi je da auto uvek pali na benzin a na 2000 obrtaja prebaci na plin osim ako izaberem na prekidacu samo plin (to ne koristim nikako), samo benzin (pali se i vozi uvek na benzin i tu je sve ok) i palenje na benz pa prebaci na plin,
ako dodam gas prilikom verglanja on upali a pre je uvek palio na kljuc bez gasa.
dal je moguce da to prebacivanje kad se auto ugasi ne iskljuci plin pa na sl paljenju pomesa malo i plina i benzina pa zato ne sastavi odma?
jel ima neki elektro ventil sto gasi dotok plina kad se auto ugasi ili nesto slicno, da znam otprilike sta da gledam i gde da gledam
ako dodam gas prilikom verglanja on upali a pre je uvek palio na kljuc bez gasa.
dal je moguce da to prebacivanje kad se auto ugasi ne iskljuci plin pa na sl paljenju pomesa malo i plina i benzina pa zato ne sastavi odma?
jel ima neki elektro ventil sto gasi dotok plina kad se auto ugasi ili nesto slicno, da znam otprilike sta da gledam i gde da gledam
Comment