Kakvu zajebanciju moze da napravi kais kad pukne na ovom mercedesu, koliku je realnu stetu mogao da napravi, kaže mi lik da je stavio novi kais i da auto neće da pali, pa mi cudno malo?
HITNO Mercedes e220 cdi 2004
Collapse
X
-
Moze pokidati plasticna creva za dovod goriva,nista vise....osim ako je vozen bez kaisa pa pregrejan ili ostao bez struje ili blokirao klima kompresor pa pokidao kais,...a moze biti i sve od navedenog a mozda i jos nesto pride...Sutra to lepo kod majstora,nisam ni ja strucnjak.
Comment
-
-
Taj auto je u Nemackoj a ja sam u haosu i ne mogu da idem za njega. Ponudio mi ga je lik sa tom pricom da ga kupim, pa se razmisljam koja je najgora opcija da li moze da mi se isplati. Ide mi drug sa prikolicom sledece nedelje pa bi ga on doterao!!! A ja bih trebao do sutra da javim da li ga uzimam ili ne............
Comment
-
-
tu bi trebalo da je lanac na pogonu. Veza sa PK kaisem i ne paljenjem - nekako nespojivo. Da li je palio pre zamene, da li je nesto cacnuo prilikom zamene, ili se jednostavno desilo? Da ne curi pumpa slucajno pa je menjao kais zbog nje?Originally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
-
Ti bi stvarno poverovao u iskrenost prodavca polovnih automobila, i tu klasičnu žvaku ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Najgora opcija je da je vozen bez pk remena koji kod njega pogoni vodenu pumpu,pa pregrejan do te mere da je poceo da lepi klipove za cilindre...
Inace,nema Mercedesovog motora koji ima zupcasti kais,svi imaju lanac.
Obzirom da je u pitanju 211-ka pre restilizacije,ko kupi tako nesto moze da ocekuje probleme sa SBC kocnicom,posto je sigurno baba vozila do pijace udaljene 300km...
Uglavnom,nije auto za svakoga,mada je kvalitetan i lep za voziti.
Ko nema da pljune ponekad iznenada 500-1000e za nesto neplanirano,neka ga obidje.
Comment
-
Comment