Zimske gume , moze li mi neki vlasnik ovog auta odgovoriti da li mogu da se stave gume 185/60 R15 ili 175/65R15 , naime bio sam kod dva vulkanizera nijedan ne moze da kaze da ce sa sigurnoscu moci dimenzija ovih guma, sada imam 175/60R15 pa me zanima da li je neko koristio na ovom automobilu na pocetku navedene dimenzije, hteo bi da uzmem tigar wintera medjujutim ne rade u ovim dimenzijama koje su propisane za audi u tim imaj marke hankok. Ima li neke vece razlike medju ovim proizvodjacima, wintera kosta 5000 a hankok 7000 din.
Audi A2 dimenzija guma
Collapse
X
-
Koje dimenzije navodi fabrika na nalepnici kao alternativu? Ne vidim razlog zasto ne bi mogle obe dimenzije. Prva je 6mm visa i 38mm sira a druga je samo 8,75mm visa. U principu neces primetiti razliku osim mozda malo vecu stabilnost sa prvom dimenzijom a obzirom da je u pitanju zimska guma ja bih isao na ovu 175/65.deutsche gemacht-gut gemacht...
-
-
Na internetu navode dimnezije 175/60R15 , e sad na poklopcu za gorivo ima vise dimenzija 165/65/r15, 175/60 r15 (ove koje imam trenutno) 185/50r16 ovo je u delu za leto, posebno ima kolona gde se navodi MS i tu stoji jedna dimenzija 155/65r15. Na oko vulkanizeri kazu mogu da se stave, medjutim kada se smota volan onda moze da nastane mozda problem a to moze da se vidi tek kada se stave gume, problem je sto ako ih uzmem onda ne mogu da se vrate niti zamne za neke druge.
Last edited by milanjovanovic; 21.10.2015, 20:23.
Comment
-
-
Zasto mislis da moze da nastane probelm ako se smota volan ? U pitanju je razlika od nepun santimetar, aman. Uostalom, www.willtheyfit.com pa se igraj.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment