Iskustva sa portrosnjom goriva. Koliko vam trosi auto sa ovim motorom , imam benzinac 1.4 , na otvornenom trosi manje od 6 litara, u gradu potrosnja ide 10l. Ovo je prevelika potrosnja u gradu pa me zanima kako je kod ostalih vlasnkika sa ovim automobilom ili wv polo, golf 4 koji koristi ovaj motor. Nije mi bas jasno sta je u pitanju zadovoljan sam koliko trosi na otvorenom ali u gradu je previse, pa me zanima moze li ovo ukazati na neki problem sa motorom ili je nesto drugo u pitanju, cinimi se onako laicki ako motor ne trosi mnogo na otvorenom i radi kako treba zasto u gradu ovako drasticna potrosnja, motror bi trebao i na otvroenom onda vise da trosi, nist mi nije jasno, imate li neki predlog. Jos da dodam, isao je na dijagnostiku, sve uredu, svecice mi neko nesto pominjao da mozda one mozda moraju da se zamene ako je velika potrosnja , medujutim motor lepo pali, lepo se cuje dok radi i majstor kaze da to ne treba nista menjati oko svecica... Javite iskustva ukoliko vozite sa ovim motorom, sta bi moglo da bude ?
Potrosnja 1.4 benzinac, audi a2 ?
Collapse
X
-
a kolike su ti rute po gradu? koliko km od tacke A do tacke B ?
iz kog dela grada ides u koji,najcesce ?
evo neki proseci : http://www.spritmonitor.de/en/overvi...e=60&gearing=1Last edited by zoranbg; 04.12.2015, 09:32.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
Originally posted by cikabosko View Postvw polo 1.0 8v 50ks, 1998. po gradu troši 8 l., magistralni put 5 l.
vw polo 1.4 16v 75ks, 2001. po gradu troši 10 l. magistralni put 5,5 - 6 l.
Comment
-
-
Originally posted by milanjovanovic View Post1.4 16v 75ks imam upravo taj , da li isto imas takav motor ili si saznao od nekog druog da toliko trosi. Kad nekom pomenem da 1.4 trosi 10 u gradu , mnogi mi kazu da je to prevelika potrosnja za taj motor. Videcu plin da ugradim, mnogo je to 10 l
imlek je pre 6-7 godina kupio priličan broj vw polo 1.2 60ks. potrošnja po gradu 9 l benzina, 12 l tng-a.
Comment
-
-
Technical specifications:
Volkswagen - Polo IV (9N) - 1.4 16V (75 Hp)
Fuel consumption (economy) - urban 8.8 (10.2) l/100 km. Fuel consumption (economy) - extra urban 5.2 (5.8) l/100 km.
Comment
-
-
Ni jedan auto na otvorenom (auto put) pri normalnoj vožnji pa čak onaj od 6300 kubika nece trošiti puno više od tog plastikanera. Svuda je problem gradska vožnja bila i biće. Svaki auto u Beogradu troši više nego onaj u Subotici. Čak šta više dizeli u gradu nisu ispod 8 litara (pojedini da) samo je pitanje kolike će neko biti realan da prizna to.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment