polo karburator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • coco
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2004
    • 476
    • i`am from the land that is placed nowhere

polo karburator

daklem, polo 1.0 karburatorska verzija. riknio automatski chok (izlizao se zupcanik od choka). stavljena grana i karburator od verzije 1.3. simptomi slicni kao i sa neispravnim karburatorom(ne mogu vjerovati da je i na ovom riknula ista stvar). u medjuvremenu zamjenjena vakuum-neka-p*zdarija. no simptomi isti. kao da ne otvara/zatvara leptir za usis zraka kak bi trebalo. u osijeku nitko ne zna namjestiti karburator da radi kak spada. sugestije/rjesenja/iskustva dobrodosla. hvala unaprijed
    "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

ako nemoze taj karb da se popravi ili da se "prepravi" da bude rucni sauk...
    onda stavi neki karb koji odgovara sa rucnim saukom .
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• don
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 483
      • Beograd

Sto jednostavno ne odes i ne kupis automatski sau. i resis stvar, ako je do njega, a mozda je otisla bimetalna opruga, vrlo verovatno da je do nje, jer je ona povezana sa leptirom.
      Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
      Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
      Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• coco
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2004
        • 476

Originally posted by don
        Sto jednostavno ne odes i ne kupis automatski sau. i resis stvar, ako je do njega, a mozda je otisla bimetalna opruga, vrlo verovatno da je do nje, jer je ona povezana sa leptirom.
        automatski saug kod pola je "uliven" u karburator. kako sam citao po forumima problem je u membranama (netko je imao prije slican slucaj). e sad rjesenje je u reparaciji karburatora tj u izmjeni membrana. u hr nitko ne radi reparaciju karburatora (barem ja nemam tu informaciju) vec se kupuje novi (600 ojra). dali netko ima informaciju gdje se moze obaviti reparacija vw karburatora u podrucju vojvodine? onaj post sa ubacivanjem mehanickog coka je poznata stvar sa ubacivanjem yugovog karburatora i mehanickog coka. to je oke rjesenje ali to je neprakticno (busenje skoljke, buzir cijev, sajla, kacenje coka na pogodno mjesto) i ostaje kao zadnje rjesenje. ako netko ima gore spomenutu inf. - fala unaprijed

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

Ne mogu da verujem da nijedan servis u Hr ne radi remont karburatora . U beogradu ima najmanje 15 servisa koji samo to rade. Najbolje to je da ne radis nikakve prepravke nego odradi to negde u Srbiji, koliko se secam zamena svih dizni, dihtunga i membrana uz ciscenje i stelovanje je bila oko 30 evra. Pride to sto imaju i polovnih delova ako je nemoguca misija u pitanju, kada treba zameniti neki deo tela karburatora, tako da ce se naci i taj automatski sauk.

Comment

• coco
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2004
            • 476

Originally posted by dfast
            Ne mogu da verujem da nijedan servis u Hr ne radi remont karburatora . U beogradu ima najmanje 15 servisa koji samo to rade. Najbolje to je da ne radis nikakve prepravke nego odradi to negde u Srbiji, koliko se secam zamena svih dizni, dihtunga i membrana uz ciscenje i stelovanje je bila oko 30 evra. Pride to sto imaju i polovnih delova ako je nemoguca misija u pitanju, kada treba zameniti neki deo tela karburatora, tako da ce se naci i taj automatski sauk.
            bio bih zahvalan ak mi netko moze doturiti adrese a ak me doprati do servisa i rucak+pive koliko moze popiti i pojesti

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Evo ja mogu da ti obecam da cu te docekati, ako budes dolazio u BG!
              Valjda ce ti neko dati neku adresu...
              Power of dreams !!!

Comment

• Daka
                CBC Senator
                • 15.06.2005
                • 277
                • Subotica

Ima u Subotici servis karburatora samo ne znam koliko su "JAKI" majstori,ali mogu da vidim broj tel. pa ako si zainteresovan da ti javim i da se sve raspitas!!?

Comment

• coco
                  CBC Senator XXL
                  • 24.10.2004
                  • 476

Originally posted by Daka
                  Ima u Subotici servis karburatora samo ne znam koliko su "JAKI" majstori,ali mogu da vidim broj tel. pa ako si zainteresovan da ti javim i da se sve raspitas!!?
                  zainteresiran sam..slobodno javi kad pronadjes...fala unaprijed

Comment

• coco
                    CBC Senator XXL
                    • 24.10.2004
                    • 476

Originally posted by Honda
                    Evo ja mogu da ti obecam da cu te docekati, ako budes dolazio u BG!
                    Valjda ce ti neko dati neku adresu...
                    ako netko javi adresu u bg-u naravno da cu ti se javiti. ali dolazim sa drlogom od VW-a. shporet...e hebemti starog, a mogao je kupiti daihatsua 1,6 turbaka ali ne...on hoce vw, i sad se ja onaniram oko nedohebane njemacke konzerve.

Comment

Working...
                    X