Astra f- masnoca na cepu za ulje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Ipak si panicio bez razloga. Pazi, opet dolaze hladniji dani, pa ces videti, ako se povecava, nije strasno...

Ma mogao bi i ulje da promenis, cisto da skines brigu sa vrata!!!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Davor
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2005
      • 498
      • Novi Sad

Priznajem ali ipak za tri godine nije nikada stvarao,pa mi je bilo cudno sto ima taloga sada,a to ulje sam i pre koristio i u istoj prodavnici kupio.Cim malo otopli uradicu joj servis jer sam tek 6hkm presao a od te voznje je bilo dosta auto put.

ne citiraj post iznad
      edit by 020

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Ma varira nesto kvalitet tog Opelovog ulja, tj bacili se ljudi da ga falsifikuju. Zato pazim da ga uvek kupujem na istom mestu. A koje ulje koristis u kontinuitetu i da li si menjao marke i viskozitet?
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Davor
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2005
          • 498
          • Novi Sad

Originally posted by Eon
          Ma varira nesto kvalitet tog Opelovog ulja, tj bacili se ljudi da ga falsifikuju. Zato pazim da ga uvek kupujem na istom mestu. A koje ulje koristis u kontinuitetu i da li si menjao marke i viskozitet?
          Kada je kupljena pre 3 godine koristio sam Castrol GTX3 15W-40 i onda sam zvao ovlascenog za to ulje u NS-u aAC-Zdravkovic i covek mi rece da se pojavilo dosta kopija pa da ni on sam ne zna sta je original,pa sam presao na Mobil S 10W-40(polu sinteticko) i to koristim vec drugi put i nije bilo nikakvih problema do ove zime sa tim talogo, a kupujem ga u istoj prodavnici kao i prvu turu ulja,Nordex koji uzima ulje od uvoznika Platnera iz Backe Palanke.

Comment

Working...
          X