E ovako,
imam ponudu za BMW-a E30 '85 godiste - da tipu dam zastavin pick up(poly) i da mu doplatim 500 evra.
Moj auto je u prosecnom stanju realno vredi 1000 evra.
Njegov BMW je 318i,3 vrata reg. do juna.Ima ugradjen plin.
E sad posto vidim da se fest razumete hteo bih da postavim par pitanja:
1)koliko kosta registracija za gorepomenuti auto(+prevod)
2)kako da znam da je sve legalno sa tim kolima?Gde se nalaze broj motora i sasije i kako da znam da li je nesto prekucavano
3)kako da vidim da li je motor dobar a da ne idem kod majstora? nemam svog majstora a i necu da doticni proverava mog polija jer mi motor nije neki pa...
Pre neki dan sam razgledao njegov auto.Enterijer nije ocuvan,ali nista posebno lose,moze da se dovede lako u red.
Njegov auto ima 4 brzine i to mi nekako nije logicno.
4)Da li treba da ima 4 ili 5 brzina? Manuelni naravno.
5) Zvuk motora - nekako mi se cini da je previse bucan motor-kad dam gas cuje se vise nego passat 2 dizel sa unistenim motorom
6) da li je neko iz novog sada raspolozen da mi ucini uslugu i pomogne oko kupovine jer se stvarno ne razumem.
Puno pozdrava svima i odoh da se predstavim
imam ponudu za BMW-a E30 '85 godiste - da tipu dam zastavin pick up(poly) i da mu doplatim 500 evra.
Moj auto je u prosecnom stanju realno vredi 1000 evra.
Njegov BMW je 318i,3 vrata reg. do juna.Ima ugradjen plin.
E sad posto vidim da se fest razumete hteo bih da postavim par pitanja:
1)koliko kosta registracija za gorepomenuti auto(+prevod)
2)kako da znam da je sve legalno sa tim kolima?Gde se nalaze broj motora i sasije i kako da znam da li je nesto prekucavano
3)kako da vidim da li je motor dobar a da ne idem kod majstora? nemam svog majstora a i necu da doticni proverava mog polija jer mi motor nije neki pa...
Pre neki dan sam razgledao njegov auto.Enterijer nije ocuvan,ali nista posebno lose,moze da se dovede lako u red.
Njegov auto ima 4 brzine i to mi nekako nije logicno.
4)Da li treba da ima 4 ili 5 brzina? Manuelni naravno.
5) Zvuk motora - nekako mi se cini da je previse bucan motor-kad dam gas cuje se vise nego passat 2 dizel sa unistenim motorom

6) da li je neko iz novog sada raspolozen da mi ucini uslugu i pomogne oko kupovine jer se stvarno ne razumem.
Puno pozdrava svima i odoh da se predstavim

Comment