Pomagajte,Pierburg 2EE karburator kod Golfa 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pomagajte,Pierburg 2EE karburator kod Golfa 2

Vozim vec 5 godina Golf 2 1.6 benz.U zadnje vreme motor nemirno radi u leru a gusi se 1500-2500 obr.Ovi moji lokalni majstori kazu da je u pitanju karburator(Pierburg 2EE) ali niko nesme da ga pipne jer je navodno komplikovan.Zna li neko dobrog majstora za iste .
  • don
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 483
    • Beograd

Promeni prvo filter za gorivo, a nisi rekao odakle si, ako si iz Bg-a imas Solex.
    Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
    Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
    Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

Done Kralju,ja sam i Prokuplja,zamenio sam filter ali ne pomaze,ovde na jugu majstori su eksperti za Ficu i Yugo a bogami i Tristac ali meni treba pomoc za PIERBURG 2EE.

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Necu da te plasim ali kolko god izgledalo da je karb jednostavna stvar zna da postane nocna mora,mneni je na kadettu varajet 2(valjda taj) decu pravio.Sto se tice servisa solex dobro rade ali su skupi uzasno.Mozda nije lose da skines karb sa nekog stranca da ne bacas pare dzabe,a i kolko znam ima negde u okolini Brusa ogroman otpad za nemacka kola.
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• don
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2005
          • 483
          • Beograd

Sto se tice tih karbova, to je samo srce golfa, ako ti on ne valja, ne valjaju ti cela kola (skoro), za njegovo stelovanje bolje dodji u Bg i da znas sta si uradio, a da das karb nekome da ti steluje ko nije video nista sem fijuka i juga to ti ne bi preporucio, a sto se tice cene NoVoG, bolje ne pitaj, prvo ces se nasmejati, a potom smoriti

Predlog, ovi iz Solexa su radili karbove i da im ih doneses skinute sa kola, ali bolje da dodjes do Bg-a i sredis to.

Comment

• Vlada_nbgd
            CBC Senator XXL
            • 11.09.2005
            • 1066
            • Novi Beograd/Topcider
            • ford focus sport pack

Cisto orjentaciono,za dvogrli weber servis u solexu kosta 70eur,pored servisa karba sa zamenom svih potrebnih delova,radi se test motora,provera svecica,kablova itd.Nije nimalo jevtino,pogledaj po forumu mislim da je bilo takodje par preporuka za sevise...

Comment

Daj mi adresu tog Solex-a i deo Beograda u kom se nalazi.Sarao sam po raznim forumima pa se bojim da je moj problem u vezi Lamda sonde jer sam katalizator skinuo pre 3 godine , mada posle skidana nisam imao ovih problema.Hvala za informaciju o Brusu jer mi je to relativno blizu i cesto idem u tom pravcu.

Comment

• Vlada_nbgd
                CBC Senator XXL
                • 11.09.2005
                • 1066
                • Novi Beograd/Topcider
                • ford focus sport pack

Novi Beograd blok 19a,vladimira popovica 34,tel:011/134 868

Comment

Hvala,nadam se da ce mi pomoci

Comment

• don
                    CBC Senator XXL
                    • 13.04.2005
                    • 483
                    • Beograd

Jesi li zavrsio stelovanje? Kakvi su rezultati?

Comment

Izgleda da cu proci bez stelovanja.Jedan prijatelj mi je rekao da zamenim sva creva koja idu u karburator,filter za vazduh ,stavio aditive u rezervoar i stanje se drasticno promenilo ,nema vise gusenja a i auto bolje radi u leru.Ono debelo crevo koje ide od plastike u kojoj se nalazi filter vazduha pa do desnog krila(valjda sluzi za dovodjenje hladnijeg vazduha u karb) kod mene nije postojalo,a kazu da je vrlo bitno jer kad njega nema u karb ulazi vruc vazduh od zagrejanog motora.U svakom slucaju jeftino sam proso,za 1200 kinti auto kao nov

Comment

Working...
                      X