Kod caleta na Vectri 2.0 8v, 92 god, nemogu da resim problem sa curenjem ulja na dihtungu na poklopcu ventila. Promenio sam ih 5 komada najmanje ali ne pomaze...traje mozda mesec dana i onda pocne da curi sa svih strana. Stezao sam i slabo i jako ali uvek isto....Pomagajte da resim problem....
Opel Vectra GT
Collapse
X
-
Ista stvar kod mene, poklopac dekla se izvitoperi i Miki Maus od menjanja dihtunga... nije da curi ali dobro vlazi svud unaokolo.
2 puta menjao a evo ga i treci stoji mi u sobi
Mora da se zameni poklopac, mada meni i ti duhtunzi nesto kilavo deluju...... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Probao ja, u pocetku dobro, posle isto... Dihtung je plutani i ima neku cudnu impregnaciju koja deluje dosta nekako plasticasto. Original je bio klasika ali takvog vise nema u prodaji.
Sledeci put poklopac ide na staklo da vidim sta se tu dogadja.... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Ma znam i ja za pastu ali tu se ne stavlja pasta a i bas bi odvratno izgledalo...i ja mislim da ce morati da se menja poklopac ili da se izbrusi...
i da ovo nije vlazenje nego je ceo motor od ulja...uzasssI Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
Obicna tovatna mast kojom se namaze dihtung pre montaze uglavnom resava problem ukoliko poklopac zaista nije izvitoperen. Ravnomerno stezanje je isto bitno, znaci probati sa nekim kvalitetnijim-osetljivijim moment kljucem jer je sila zatezanja mala.
Comment
-
-
Imam ja resenje !!!
Ja ga isto tri puta menjao i cetvrti put nabasao na neki gumeni dihtung ma ko slina od silikona , znas kako curi?
NIKAKO!!!!!!!!!
probaj mozda je 300-400 dinTrojke su Djuro sta???
Osnovne jedinice diverzantskih grupa!!!
Opel Vectra 1.6 16v + 20% gratis
Comment
-
Comment