Evo celog problema .U pitanju je wv polo 1987 benzinac motor HZ od 1050 kubika .Ranije sam imao problem sa gasenjem motora dok se ne zagreje a sada se to vise ne desava ali auto jako slabo ide.Konkretno juce sam isao u Novi sad i na autoputu nisam mogao da predjem 100km/h.KAd ubacim u cetvrtu ubrzava do te brzine i dalje ni makac.Kad pritisnem gas reaguje do pola papucuce a nakon toga dalje ne reaguje.Lamela i korpa su promenjene pre 6 meseci .Inace auto trosi u gradu 10l a na otvorenom oko8lKarburator je pierburg 1b,svecice nove NGK promenjena razvodna kapa i ruka .Bitna mi je preporuka gde to mogu da resim pa ako neko moze da pomogne bio bih jako zahvalan.Ja sam probao da pomeram razvodnik paljenja i doslo je do malog poboljsanja ali to nije to tako da to sam tesko mogu sam da resim.Jos nesto ,ako dobro i lako pali slabo vuce i obrnuto ako pomeranjem razvodnika bolje vuce onda lose pali
motor i paljenje polo 1987
Collapse
X
-
Re: motor i paljenje polo 1987
Originally posted by batakoleEvo celog problema .U pitanju je wv polo 1987 benzinac motor HZ od 1050 kubika .Ranije sam imao problem sa gasenjem motora dok se ne zagreje a sada se to vise ne desava ali auto jako slabo ide.Konkretno juce sam isao u Novi sad i na autoputu nisam mogao da predjem 100km/h.KAd ubacim u cetvrtu ubrzava do te brzine i dalje ni makac.Kad pritisnem gas reaguje do pola papucuce a nakon toga dalje ne reaguje.Lamela i korpa su promenjene pre 6 meseci .Inace auto trosi u gradu 10l a na otvorenom oko8lKarburator je pierburg 1b,svecice nove NGK promenjena razvodna kapa i ruka .Bitna mi je preporuka gde to mogu da resim pa ako neko moze da pomogne bio bih jako zahvalan.Ja sam probao da pomeram razvodnik paljenja i doslo je do malog poboljsanja ali to nije to tako da to sam tesko mogu sam da resim.Jos nesto ,ako dobro i lako pali slabo vuce i obrnuto ako pomeranjem razvodnika bolje vuce onda lose pali
eto ak ti moze pomoci moje lose iskustvo sa vw-om"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
sta sada sa karburatorom
Posto je ocito u pitanju karburator sada Bi bil odobro da mi preporucite neki servis u Beogradu gde bih mogao da resim problem, znaci popravka karburatora ,stelovanje ppaljenja itd za wv automobile ili ako neko ima ispravan karb da ponudi
Comment
-
-
Re: sta sada sa karburatorom
Originally posted by batakolePosto je ocito u pitanju karburator sada Bi bil odobro da mi preporucite neki servis u Beogradu gde bih mogao da resim problem, znaci popravka karburatora ,stelovanje ppaljenja itd za wv automobile ili ako neko ima ispravan karb da ponudi"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Re: yugo karburator u wv
Originally posted by batakoleCuo sam za tu mogucnost ali ako neko moze da poblize objasni kako se to radi i kako posle motor radi i kolika je potrosnja.Inace karb je ciscen pre 3 meseca"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment