Zamjena motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Trivo
    CBC Senator
    • 02.06.2005
    • 202
    • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Zamjena motora

Imam golf 2,sa 1.3 motorom,pa me zanima da li zna neko kako stoje stvari sa ubacivanjem nekog motora novijeg godista(95,96 ili cak i novijeg) sa istom zapreminom iz vw grupe naravno.
    Planiram to u nekoj buducnosti(godina,godina i po) pa me zanima da li ovi noviji motori bez nekih vecih mehanicarskih i inzinjerskih radova mogu da se ubace u dvicu,da li su nosaci motora uopste ostali isti i sl.
    Iskljucivo bi to radio ako bude "sraf na sraf" jer nevjerujem da bi se u suprotnom uopste isplatio takav poduhvat.

Ovo pitam jer mi komsija ima motor 1.3 od felicije pa me zainteresovalo.
    Hvala!
    VW 1200 1972god.
    VW Golf 1.3 1988god.
    FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
  • Fabia & Avensis
    CBC Senator
    • 25.05.2006
    • 215
    • Podgorica - MNE!

U Golf II ide 1.6 sa 75 KS, isti taj ide u Feliciju gdje ide i 1.3. Kladim se da i 1.3 ide saraf na saraf ali naravno treba ti i getriba.
    DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
    DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

mozes bilo koi motor u MK II da ubacis
      najpogodniji su modeli 1990-1992 godina
      radi kopcanja elektronike
      od 1990 su zamenili kutiju sa osiguracima i sve sto moras da uradis da ukopcas zice i to je to
      nece svi motori 100 % pasati na nosace koje vec imas ,moraces i nosace da zamenis
      noviji fuelinjection motori su jako pogodni , jer na motoru ima jeck ko raskopcas tako da svi kablovi sa senzora i injectora istanu na motoru a drugi deo ide uz kompjuter nema secenja zica ...
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

Working...
      X