Problem sa BMW 530i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problem sa BMW 530i

Hitno mi je potrbna pomoc danas sam menjao svecice na automobilu posto mi je auto cesto stvara detonacije poslednjih dana e sada mi se desila jako cudna stvar posle zamene svecica i vracanja svega na svoje mesto probao sam da upalim auto zaanlasovao dav puta i nista nakon treceg pokusaja auto uopste nece da anlasuje kao da je mrtav sanse da nesto nisam dobro vrati prakticno nema pa me interesuje sta moze da je crklo posto drugog resenja nevidim probao sam ponovo i sa tsarim svecicama ali nista i dalje tisina.
    Pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu mnogo zahvalan unapred hvala
  • darko-sice
    CBC Senator
    • 01.11.2005
    • 200
    • Aleksinac

Ako nisi nista otkacio onada ti je stradao anlaser...da li ti lampice ne tabli malo "povuku" struju kada hoce da zaverglas....to ti je najbolji nacimn da laicki vidis da li je do anlasera...ako mozes probaj "direkno" na anlaseru da zaverglas.....
    A mogao bi i da se predstavis u rublici namenjenoj za to....
    POZZZZZ

Comment

I ja sumnjam na to ali mi nije jasno kako dosada je radio savrseno nijednom mi nije zakazao dali bi vredelo da ga malo udarim ako su zalepile cetkice

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Lepo ti rece covek uzmi i prespoj direktno na anlaseru (izbaci iz brzine pre toga). Ako proradi onda moze biti automat i cetkice ili cak kontakt brava (mada retko).
        Kakav ti je akumulator?
        https://t.me/pump_upp

Comment

akumulator je nov nema ni mesec dana

Comment

Working...
          X