Mondeo I

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Potpuno se slazem. Prijatelj je kupio 94. dizela sa Ghia opremom za jako povoljnu cifru. Nikakav problem nije imao sa njim.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• doc
      CBC Senator
      • 25.08.2006
      • 240
      • BGD/KG

pitanje:

mondeo I
      1999 god
      presao 89100 km
      1.6
      oko 100 ks, nisam zapamtio

nema nesto puno opreme, koliko sam video: klima, radio kas, centralna, abs, nisam siguran za airbag-ove...

lm, vozila ga je zena prijatelja, auto je kupljen ovde i odrzavan redovno (covek je picajzla nevidjena)

e sad, trazi za doticni 5700. da li se isplati? meni zvuci skupo, s obzirom na opremu, ali opet, kilometraza je "smesna"

HELP?!
      Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Malo jaka cena mada ako je ta kilometraza i stanje ... pufff,sve sto se prodaje uglavnom je krsh sa 150+k km,tako da ... uz izvesnu korekciju cene ...

Comment

• doc
          CBC Senator
          • 25.08.2006
          • 240
          • BGD/KG

koliku?
          moj predlog je bio izmedju 4500 i 5000, ali mi glupo, da ne uvredim coveka
          znam da ga je cuvao kao clana porodice, pa...
          Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

I ja sam mislio nesto oko 5k .Dakle '99.,treba da je model ciju sam sliku okacio gore (u postu).Taj je bio '98. za pocetnih 4.600 sa oko 180k km na satu.

Comment

• jaksa
              CBC Senator XXL
              • 23.10.2004
              • 701
              • Novi Beograd, SC

Nije dizel, na zalost. 1.6/90KS je slabo za taj auto, a i ne trosi malo po gradu (iskustva komsije sa karavanom 1.6/90ks benzin)

Inace, oko 5k bi bila skroz ok cena, mada ako je u zaista odlicnom stanju, znaci to sto je od 1. vlasnika pa mozda da se da i 100ak e vise.
              Airbaga ima 2.

Comment

• ninoslav
                CBC Član
                • 30.03.2007
                • 21
                • Zajecar

ja imam eskorta 1.6 16v `93 (na avataru) ne pise na njemu da je z-tech, ugradjen mu je plin i bez ikakvih problema(da kucnem u drvo radi) a ugradjen je obican plinski uredjaj za full injection(sad neznam da li je to lambda sonda ili nesto drugo)
                malo mu je slabija strana limarija ali mehanika perfecto za svaku pohvalu, neznam odakle vam to da ti motori ne podnose plin

Comment

• The Punisher
                  CBC Senator XXL
                  • 01.03.2006
                  • 503
                  • Beograd Wozhdovatz
                  • Ford Taunus TC1

Malo iscitavaj ovaj forum, dosta se pisalo o tome KOJI zetec motori ne podnose plin.
                  https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

Working...
                  X