Devojci je skroz vrisnuo motor, tako da mora da se nadje zamena. Fiesta vec stoji poduze kod majstora koji kao eto čeka motor ali nešto se tu ništa ne dešava.
Traženi motor je focusov diezel 1.8 , pa eto ako neko ima neki kontakt neka kaže.
Hvala puno!
S obzirom da ja imam isti auto, tj isti motor, zanima me kako se to desilo da pukne blok motora covece!
Meni je presao 193 500 i nemam nikakvih problema...
Ta Fiesta je bila kupljena kao malo havarisana, a to malo havarisana je ispalo da je imala ozbiljnija ostećenja, tako da se nakon malo duže vožnje pojavilo ulje na sve strane a potom kada je sve popucalo ulje je bilo svuda, bio je masan ko da se prase peklo na njemu
I tako stojao je nesto preko godinu dana ina kraju ga taj neki majstor opravio. Ne znam tačne detalje pošto su kola ženinih roditelja.
Ta Fiesta je bila kupljena kao malo havarisana, a to malo havarisana je ispalo da je imala ozbiljnija ostećenja, tako da se nakon malo duže vožnje pojavilo ulje na sve strane a potom kada je sve popucalo ulje je bilo svuda, bio je masan ko da se prase peklo na njemu
I tako stojao je nesto preko godinu dana ina kraju ga taj neki majstor opravio. Ne znam tačne detalje pošto su kola ženinih roditelja.
Comment