Ako je automobil ispravan trebalo bi da mu je potrosnja kao sto ti je vlasnik rekao, stim sto na otvorenom moze da potrosi i manje od 10 litara.
Mercedes Benz W126 280SE, potrosnja goriva?
Collapse
X
-
Taj motor u Puhu ii ti G wagenu potrosi i do tih famoznih 30l ali samo u teskoj terenskoj voznji. Inace u tom dzipu regularno u Beogradu trosi 20l. Znaci da bi stvarno trebalo da trosi oko 15 u limuzini. Naravno ovo pod uslovom da mu je ubrizgavanje i opste stanje OK.
-
-
Za model koji tebi treba nemam podatke ali imam ih za 300 SE.
2962cc, 180ks/5700rpm, tezina-1520kg, 0-100 za 9.3 sekunde, top speed 205km/h, prosecna potrosnja 9.7 l, potrosnja u gradu 14.2l.Sudeci po ovome ni 280 SE ne bi trebao vise da trosi,naravno ovo su cifre za novo vozilo
Comment
-
-
Za auto te mase, kubikaze, snage i s obzirom da ima automatski menjac,15 u gradu je normalno ako pazis i lagano ga vozis, a ako ga nagazis malo sigurno ce da ode i do 20, posebno sa nasim benzinom.
A posto auto planiras da prebacis na plin, to onda i nije toliko bitno, koji litar gore-dole i ne znaci kad je taj litar tridesetak dinara...Kad prebolis pare za registraciju i osnovno odrzavanje ovakvog auta, izdaci za plin dodju smesni
P.S. Automatski menjac svoje vrline pokazuje bas u gradskoj voznji
Comment
-
-
hm, iz iskustva sa Mercedesomo 200 benzincem automatik koji je trošio (bio star 3 godine, stanje blisko fabri?kom) oko 15litara lagane vožnje a do 25 litara normalne vožnje kreni stani po gradu.
na otvorenom može da spadne potrošnja i do nekih 10-13 litara prio laganoj vožnji.
ako se vozi malo oštrije, sa ubrzavanjima ili brže reda 150-160 potrošnjaje u okolini 15 litara ko dobar dan.
za poredjenje 300SD (ista karoserija samo dizel motor) troši od 12 litara dizela pa nagore, kubikaža je sli?na ali manja snaga) uz automatik.
te sve potrošnje sa benzinom, pošto je K Jet na plin dodaj +30% u gradskim uslovima.
sa druge strane, tako udobno se voziti vredi svaki litar, auto je zaista "near perfection" i užitak je, prostran, komforan, jedino je upravlja? ko na brodu neprecizan.
proveri po nema?kim sajtovima kolika je potrošnja, nije bitno poznavanje jezika, lako se podatak o litrima-100 km prepozna.
sli?an motor, i auto, te kategorije je bio tema potrošnje u delu o gasu, Reno sa 2800 kubika V6 motorom.
koliko se se?am i kod njega je 15-16 litara donja granica potrošnje, prosek oko 20 litara po gradu.
znam za Volvo 264 sa 2700 V6 motorom koji je parnjak W126 (isto ima K Jet) po osnovnim gabaritima, rešenjima itd da troši po gradu ooko 18-20 litara benzina uz automatik menja?.
ti stari automatici troše oko 2 litra benzina, sami za sebe, extra na potrošnju sa manuelenim.
ja bih ga uzeo kada se ne bih mnogo vozao, auto je zaista jedan od poslednjih pravih Mercedesa gde se nije štedelo pri izradi.
veoma je pouzdan, motor dugotrajan, skoro pa nepokvarljiv auto uz održavanje.
ono što bih ja debelo proverio na tom W126 je vakumski sistem, njegovo stanje i funkcionalnost.
kod Mercedesa brave, menja?, grejanje, klimatizacija, prednji farovi sve je na vakuum i servo motore a nije se nešto pokazalo ni na tom modelu niti na ostalim Mercedesima.
popravka je jednostavna mehani?ki ali su delovi unikat, ?itati teško nabavljivi i skupi.
na brzaka isko?ila mi je ova stranica sa podacima
tu piše da je potrošnja 14,3 litra.
za moj auto piše da troši 13,2 litra benzina po gradu (isto automatik).
u praksi, to se prevodi na 16 litara gasa nminimum a 18 litara naj?eš?e.
leti i 20 litara uz klimu.
motor je pri tome manje kubikaže, auto je manji, laganiji, ima daleko preciznije ubrizgavanje, jednu generaciju tehnološki noviji.
?isto kao jednu ideju realnosti automatika vs na papiru brojki.
sa druge strane, iako je to mnogo litara kada se prevede u finansije uporedivo je sa potrošnjom najmodernijioh CR dizelaša po gradu, za vozilo te kategorije.
to važi i za 280 SE, voziš se ko gospodin i nema ve?ih iznenadjenja oko motora i samog vozila ili nenadanih skupih kvarova.
pogotovu ako je taj auto koji si našao druga generacija, mladji od 1985. koji ima ABS serijski.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
imam W126 280S (karburator solex 4a1) - gradska 14-18 (zavisi kakav imam dan), na otvorenom od 10 (lagano i kulturno) do 13 (konstantno gazenje), najvise potrosio 30 (druga i obrtaji pred odsijecanjem)
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
ovako:
- 1983.g. presao 145.000km (auto je u porodici 16 godina i kilometraza nije vracana)
- odkud karburator? pa bila je i ta verzija ali ih je prozvedeno manje nego 560SEL
- pouzdanost - maloprije sam dosao iz BLma sta da ti kazem - NISTA se nije kvarilo osim nekih normalnih stvari (pumpa za gorivo, anlaser, pukla neka membrana u karburatoru, ...) - nemam zamjerke (nije se kvarilo na putu nego u toku zadnijh 10-ak godina odkad ga vozim)
- prednji trap je slican kao kod W123 i od nega pase dosta dijelova ali ipak nisu istiovi za W126 su od izdrzljivijeg materijala i malo su skuplji ; cinjenica je da voli da skripi (navodno zbog rjesenja zastite pseudo-sasije plasticnom kapom koja struze po balans stangli)
- sta jos? ok auto ali tesko ga je naci u dobrom stanju - merc fanovi tvrde da je W126 najuspjesniji MB svih vremena a M110 njihov najbolji benzinski agregat stare generacijeZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment