Ja imam taunusa 74. godiste , isto XL , samo je model sa dvoja vrata . Prvi sam vlasnik , tj. moj cale . Kupljen je u interkomercu i imam i originalno uputstvo za upotrebu na srpskom . Kola su u mojoj nadleznosti oko 10 godina i imao sam prilike da rasturim svaki deo na njima ( Nisam samo menjac rasturao , ali sam ga otvorio ) . Inace upoznat sam sa tim sta sve treba i sta sve moze da se uradi sa kolima . Motor ohc 1.3 , 1.6, 1.8 , 2.0 , i cosworth 16v turbo 220ks , u principu je isti blok tako da ga mozes nasrafiti na menjac i nosace motora . Jaci motori imaju veci kvacilo i korpu . I menjaci se razlikuju za jace motore . Deblji su im eulazna i izlazna osovina . Mozes da stavis sierin petostepeni N9 menjac , mada je on duzi oko 2 cm i na drugacijem mestu je oslonjac menjaca . Mozda ce morati malo da ide motor napred i da se prepravi nosac menjaca . Sto zahteva busenje nekoliko novih rupa . Sve moze da se odradi za jedno popodne i imas petostepeni menjac . Ja sam svoj platio 50 e , ali pre ce biti da mu je cena do 100 e . Mozes da prepravis taj motoru GT varijantu , sa 88 konja , koja ide jako fino , ili da nadjes 2.0 motor koji ima 100-115 ks , zavisno od varijante
Ford taunus TC1
Collapse
X
-
Jel' se meni cini ili ti imas celu fabricku knjigu od oko 1000 strana za Taunusa?
Originally posted by nemirChoveche ti sve znash. U kojoj fazi je tvoj Taunus ? Da li stavljash samo original delove ili...
Comment
-
-
Meni se cini da sam ja jednom pricao sa tobom telefonom ...
Nemam fabricku manual . Za resauraciju tj. sredjivanje ti i nije potrebno toliko mnogo para , i neke stvari nema potrebe raditi , kao rasuranje i peskiranje karoserije . Dovaljno je da poskidas tapacirunge i da pogledas gde ima korozije i skoncentrises se na problematicne delove . Pocnes od trapova na primer . Skines ceo prednji trap , rasturis ga , opeskaris delove ( oko 2000 din ) , osprisas epoksidnom bojom i posle nekom crnom po izboru ( 1500 din ) , kupis set selenblokova ( oko 4000 din ) par prednjih amortizera , oko 60 e , kugle i spone ok 60 e , delovi za letvu su ti oko 1500 din . i pocinkujes sfragove i matice i to sve sve sklopis i imas prednji trap , ko nov . Promenis diskove , ok 40 e par , rasruris kociona , kljesta , promenis gumice , nisu skupe , stavis nova kocina creva 1500 par . Plus plocice kocione oko 700 din . I imas nov prednji trap . Isto tako i za zadnji ... Shvatices da to ima smisla samo ako radis sam i pritom to volis . A da jos ti treba i nekih 100-200 e za alat minimum . U najboljem slucaju dve godine i oko 1500 e ti treba ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Pa si resio da to bas bude u garazi uz redovnu promenu ulja . To mu dodje nesto kao eutanazija
Ja sam upravo oterao taunusa 2.0 81 godiste na plac , i uskoro ce da krene cerupanje . Auto je namenjen za delove , tako ako si zainteresovan saznas bilo sta oko mehanike ili necega drugog na taunusu , bicu voljan da slikam i sve objasnim . A pomakazacu i kako ide proces restauracije delova u nekom razumnom budzetu ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
To ako te ne mrzi da slikas ceo postupak, to je pun pogodak!
Imas ovde slicnu temu gordi014 je slikao svaki detalj kad je restaurirao Ajkulu:
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ula&t=7654
Pravio bih ti ja drustvo oko cerupanja pa bi i sam poceo ali dok ne zvrsim fax, nista, tacno znam da bi me odvukao posao, takav sam, kad krenem, tesko se zaustavim, a fax bi stradao, zato i ne pocinjem...
Comment
-
Comment