BMW e39 520i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cveleBMW
    CBC Senator XXL
    • 21.03.2006
    • 370
    • Beograd, Banovo Brdo

c

AU Ruki ne mogu da VERUJEM kakvo misljenje imas o meni i zbog ceka, ili mozda zbog koga!?

Ako je neko ikada bio STEK, JA NISAM!!!
    Svako ko mi je radio automobile, uvek sam placao i vise nego sto treba (cast)
    Uostalom pitaj komsilju....

E SAD, SELEN BLOK a ne celo rame sa kuglom,
    Nisu ga ni pogledali,
    pitanje je bilo kako se cuje kad ga penjem na ivicnjak!?

e da i kad mi je rekao 375evra i jos kad je dodao bez pdv-a

i sta sad ja sam kreten ili neko ko ne zna nista o kolima!?

A da posle je sve sredjeno i autic mi je super...

P.S.Svaka cast tebi 206, kapiram ja sta si hteo da mi kazes i upravu si!!!
    Ali pazi ovo, skoro sam menjao set kvacila, Radulovic kaze prva ugradnja LUK 18000 din, a Cure tvoj sakso 18000din e onda ja zovem Radeta da mu kazem i da ga pitam kad on kaze da je on uvoznik i da je kod njega sakso27000 din

e sad ti objasni!?

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Luk i Sachs jesu prva ugradnja, zavisi od godine, modela, ili sta vec imaju na stanju.

Evo ti cena:

http://bmwfans.info/original/E39/Lim/52 ... l-21_0140/

Ceo set i kosta ~200-220 evra, odnosno oko 18.000 din.

Ne znam samo kako i cega je taj Rade "uvoznik"? Mozda je diler Sachsa, ili ima neku svoju semu ili varijantu, ali cenu vidis gore, pa ti sam izvuci zakljucak.

A majstori inace jako vole musterije koje dodju u servis i kazu "znate crklo mi to i to..."...odes onda kod montera i kazes zamenite to i to i gotovo. Kad odes u servis lepo kazes simptome kvara i pustis da odrede sta je u pitanju.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• TOKYO
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2006
        • 1696
        • Beograd- NBGD

Pre dosta godina sam hteo da pazarim jednu kocku 320,posto do tada nisam imao BMW a zivim na 100m od Curcicevog servisa odlucim se da odem da ga pitam da li moze da mi pomogne pri pregledu jednog auta??

Uz njegovo odobrenje dovezao sam auto koji su njegovi majstori toliko detaljno pregledali da ja nisam verovao ,posle izvrsenog pretresa Curcic (senior) je vlasnika vozila zamolio da se odmakne da bih mi izneo rezultat pregleda!

Na vrlo profesionalan nacin mi je izbacio specifikaciju potrebnih delova za zamenu!

Na moje pitanje da li je ovo auto za mene? covek mi odgovori jednu vrlo lepu recenicu!

Citat:

Znas kako momak?? ovaj auto nije los ali je zapravo slabije parce kolaca, preporucio bih ti da pronadjes sto boljeg bmw-a a razlog zasto ti ovo govorim je taj sto ne zelim da se razocaras u istog a to je vrlo moguce da se desi ako kupis ovaj primerak koji si dovezao!

Na moje pitanje koliko sam duzan??? Rekao je GRATIS
        MY ex RWD Alfa
        Drift & Donuts & Track

Comment

• cveleBMW
          CBC Senator XXL
          • 21.03.2006
          • 370
          • Beograd, Banovo Brdo

Moguce moguce....

Ne kazem ja nista, ispricao sam samo pricu koja se meni desila!!!
          Uostalom ne bi Curcic bio toliko poznat....

E sad ja sam nasao servis koji meni odgovara i zato vise ne trazim drugi...

Comment

• TOKYO
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2006
            • 1696
            • Beograd- NBGD

Ja sam izneo svoje jedino iskustvo!

Sa druge strane prijatelj koji je duze vreme kod njih odrzavao e36 2.5TDS mi se zalio kako ga lese od cena???

Na kraju je prodao auto!
            MY ex RWD Alfa
            Drift & Donuts & Track

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

A sto nije otisao drugde gde ce da ga vacare sa kvalitetom delova?

Originalni delovi imaju svoju cenu, profesionalan rad takodje. Ako je to nekome skupo, molim lepo, ima servisa koliko hoces, mi radimo tako, vama se to ne svidja, dovidjenja prijatno. To bi bio normalan odnos, ali se kod nas obicno posle toga krene ispredanje prica o tom servisu kao lopovu, ovom ili onom zato sto "lesi od cena".

Ljudi, BMW originalni delovi su skupi. Ovaj servis koristi samo originalne delove, i naravno da se ljudima sa malo starijim autima vise ne isplati da dolaze kod njih nego traze jeftinije servise i delove koji vise nisu originalni, naravo...sta je tu cudno i lose?

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Pa ne samo BMW-ov nego bilo koji drugi. Idi u komnenovic pa menjaj delove trapa ili motora isto izuvanje.
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• TOKYO
                  CBC Senator XXL
                  • 17.07.2006
                  • 1696
                  • Beograd- NBGD

@206

Nemoj da se uzbudjujes

Ostala mi je jedna cena u secanju,karike za taj njegov motor su tada u proseku bile nesto oko 100-180 evra a kod njih su bile 380

Ja ne ogovaram Curcica,niko nikoga ne bije po usima da odrzava auto kod njega!

Krenes lepo od majstora do majstora,kazes dobar dan treba mi to i to,koliko ce to da me kosta? kad on kaze cenu ti kazes moze ili ne moze!

Jasno kao dan!!!
                  MY ex RWD Alfa
                  Drift & Donuts & Track

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Pa upravo tako, to i pricam, niko te ne bije po usima da ides tamo. Tamo ide ko misli da rad i delovi koje koriste vrede novca koji naplacuju, ovi ostali idu drugde i gotova stvar...

Comment

• TOKYO
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2006
                      • 1696
                      • Beograd- NBGD

Bez ljutnje....

Moras malo biti objektivniji kad su slicne stvari u pitanju,ima raznih ljudi koji razno zaradjuju, verovatno bi svi mi voleli da odrzavamo svoj auto kod Curcica ali pre ili kasnije ljudi shvate da jednostavno to ne mogu da priuste ma kakvi delovi i ili usluga bila!!

A verujem da sam odnos servisera nije isti prema tebi koji se pojavis sa x5 ili meni koji se pojavim sa kockom

ali to je sad vec neka druga tema pa da ne idemo u off
                      MY ex RWD Alfa
                      Drift & Donuts & Track

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Curcic nije ovlasceni servis jel te?
                        Tu stoji zackoljica.
                        Inace karike za opela kostaju isto 300 eur a ovako 100. Klip kosta 300eur a iste te kupis garnituru sva 4 za istu cenu. Ovlasceni servis je ovlasceni servis.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Ne kapiras, on i NECE da odrzava isti odnos sa vlasnikom x5 i stare kocke, upravo jer su ovi drugi mnogo skloniji karakterizaciji da deru i da su ovakvi ili onakvi. I savrseno ga razumem.

Nije ovlasteni jer nece da bude, ali ne vidim kakve to veze ima? Koristi iste delove kao i ovlasteni servisi a strucniji je 10x od njihovih montera...

Comment

• TOKYO
                            CBC Senator XXL
                            • 17.07.2006
                            • 1696
                            • Beograd- NBGD

Kapiram ja dobro,verovatno su skloniji karakterizaciji ali ni to ne mora da bude u svakom slucaju!

Ja mislim da profesionalnost posla mora da se ogleda u ne procenjivanju musterije kao potencionalnog "kvalitetnog" platise!

NPR. (Moj primer)
                            Ja kao profesionalac u svom poslu imam cene,deleove i radni sat i mene bas briga da li saradjujem sa VMA,Klinickim Centrom ili nekom privatnom klinikom!

Ja odradim inspekciju uredjaja i dam okvirnu cenu a ko ce kako da me okarakterise?? Bas me zabole!

Bitno je da odnos prema musteriji bude ispravan bez predrasuda o njegovim platnim mogucnostima,ako neko radi kontra ja odmah mogu da posumnjam da je on "derikoza"!
                            MY ex RWD Alfa
                            Drift & Donuts & Track

Comment

Working...
                            X