Evo posle predjenih vise od xxxxx resio sam da sredim moju peticu. Ima problema na sve strane, trap mu je ocajan (amorti su odlicni menjani su prosle godine). Motor, eh motor, turbina ima lufta ali se vrti, nije se raspala. Imam veliko curenje ulja s leve strane motora. E sad da li curi na filteru - cevima filtera ili sipa s turbine videcemo. Sto se tice enterijera ima stvari koje treba da se dotegnu ali u sustini je perfektan.
Zasto hocu da ga sredim? Pa jednostavno, auto ima od opreme sve sto moze da se stavi u tog BMW-a te serije. Ima automatski menjac, tempomat, ABS, podizace stakala, klimu (automatsku)....
Da ga prodam ovako nemogu (osim da ga poklonim). Ako ga lepo sredim imacu auto koji sa vrlo malo para moze da se tera jos dugo i kvalitetno.
Sredjivacu je u nekoliko etapa naravno sam.
1. Sredjivanje prednjeg i zadnjeg trapa
2. Sredjivanje automatskog menjaca, kardana, diferencijala
3. Sredjivanje motora, turbine
4. Sredjivanje unutrasnjosti
5. Sredjivanje spoljasnjosti, eventualno farbanje
6. Razno sto iskrsne a nevidi se sada
Sve ove faze zavise naravno od finansija i od vremena. Posto radim sam svaki savet je dobrodosao.
Za sada sam rasturio prednji trap kompletan sa svim ramenima, stabilizatorima, balans stanglom, centralnom sponom i sponama. Sve ovo sam odneo kod Ljube (servis kugla). Kupio sam i silen blokove i to bi bilo to.
Postovacu slike svake faze...
Zasto hocu da ga sredim? Pa jednostavno, auto ima od opreme sve sto moze da se stavi u tog BMW-a te serije. Ima automatski menjac, tempomat, ABS, podizace stakala, klimu (automatsku)....
Da ga prodam ovako nemogu (osim da ga poklonim). Ako ga lepo sredim imacu auto koji sa vrlo malo para moze da se tera jos dugo i kvalitetno.
Sredjivacu je u nekoliko etapa naravno sam.
1. Sredjivanje prednjeg i zadnjeg trapa
2. Sredjivanje automatskog menjaca, kardana, diferencijala
3. Sredjivanje motora, turbine
4. Sredjivanje unutrasnjosti
5. Sredjivanje spoljasnjosti, eventualno farbanje
6. Razno sto iskrsne a nevidi se sada
Sve ove faze zavise naravno od finansija i od vremena. Posto radim sam svaki savet je dobrodosao.
Za sada sam rasturio prednji trap kompletan sa svim ramenima, stabilizatorima, balans stanglom, centralnom sponom i sponama. Sve ovo sam odneo kod Ljube (servis kugla). Kupio sam i silen blokove i to bi bilo to.
Postovacu slike svake faze...
Comment