Ford TAUNUS L Deluxe 1,6 1974 god.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Taunus L
    CBC Član
    • 19.08.2007
    • 73
    • Niksic

Ford TAUNUS L Deluxe 1,6 1974 god.

Potrebni su mi farovi i retrovizor za Ford Taunus L Deluxe 1,6 1974 god.
    Ako neko ima ili ako zna gdje mogu nabaviti te djelove neka javi
  • The Punisher
    CBC Senator XXL
    • 01.03.2006
    • 503
    • Beograd Wozhdovatz
    • Ford Taunus TC1

A odakle si?
    https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Taunus L
      CBC Član
      • 19.08.2007
      • 73
      • Niksic

Iz Niksica

Comment

• Taunus L
        CBC Član
        • 19.08.2007
        • 73
        • Niksic

EVO I MALO SLIKA

[/img]
        Od skoro sam vlasnik Taunusa L Deluxe iz 1974 god sa motorom 1,6. Auto je u odlicnom stanju, presao je svega 130000 km, garaziran je svo vrijeme i vozila ga je samo moja komsinica.
        Malo sam sredjivao neke sitnice, ali nijesam nista mijenjao jer na njemu je sve orginal fabricko.
        Auto ide super, presao sam za kratko vrijeme oko 1000 km i prezadovoljan sam mada ga nemam namjeru koristiti stalno (samo cisto ku...nje)

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

Pa sada kako da ti kazem , ali tesko da ces naci polovan far a da je dobar . Neko mi rece da imaju da se kupe novi 60 e komad , ali se porucuju iz inostranstva . Retrovizor , hm , pogledaj sa nekog forda slicnog godista , mada i to tesko da moza da se nadje originalno i dobro . Ja sam zbog farova promenio masku , stavio onu za okrugle farove i kupio nove farove od golfa za 10 e . Sta ces ...
          ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• The Punisher
            CBC Senator XXL
            • 01.03.2006
            • 503
            • Beograd Wozhdovatz
            • Ford Taunus TC1

Za retrovizor gledaj bilo koji koji ima isti razmak rupa, da ne busis nove.

Comment

• Taunus L
              CBC Član
              • 19.08.2007
              • 73
              • Niksic

Stavio sam za privremeno retrovizor od YUGA! jer odgovaraju sve rupe ali bih volio da nadjem original i retrovizor i farove. Farovi ne moraju biti idealno novi za sada dok ne nadjem nove u inostranstvu ali sigurno ce svaki biti bolji od mog desnog koji je skoro skroz (sto se i vidi na slikama) zardjao i daje svjetlost kao maglenka!
              Zna li neko koliko se krecu cijene taunusa u ovakvom stanju kao sto je moj? Nije sto je (od skoro) moj ali mislim da je malo automobila iz tog vremena sacuvano u ovakvom stanju bez neke dodatne njege.
              Van znas li gdje u inostranstvu da dodjem do novih djelova?[/img]

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

Imam brosuru nekog nemacke firme koja ima sve i svasta za njega . Poslacu ti adresu , samo da nadjem tu u kompu . Malo sam u frci sa vremenom . Ja sam ti rekao kako sam ja resio problem sa okruglim farovima , samo je pitanje gde ces naci posle masku .
                Cena , zavisi od ocuvanosti i originalnosti , naravno i modela . Racunaj da se krecu od 500 do 2000 e za registrovane . Tvoj je 1000 -1500 e , realno , ovo su ti cena u Bgd -u, e sada ako nadjes neku budalu da ga prodas za vece pare ...

Comment

• The Punisher
                  CBC Senator XXL
                  • 01.03.2006
                  • 503
                  • Beograd Wozhdovatz
                  • Ford Taunus TC1

Ima link u mom potpisu (klikni na sliku) to je klub Taunusa u Nemackoj.

Comment

• Taunus L
                    CBC Član
                    • 19.08.2007
                    • 73
                    • Niksic

Cijena me interesovala cisto informativno, nemam namjeru da ga prodajem. Imam drugi auto, a Ford mi sluzi samo za specijalne prilike!
                    Juce na parkingu mi je neko skinuo oznaku na kojoj pise L Deluxe (na gepeku pored natpisa Taunus)! Poludio sam, samo neznam za sta ce to kome kada kod mene u gradu nema nijedan vise ovakav Ford. Na celo mu je stavljali, usta ga je...!

Comment

• Van
                      CBC Senator XXL
                      • 16.02.2007
                      • 1425
                      • Nbgd

Originally posted by Taunus L
                      Na celo mu je stavljali, usta ga je...!

Koji komentar ! Sta ces ta aplikasija se na srafi . Moj auto je imao XL , pa je to davno neko maznuo . Cuti , ono taunus je usrafljeno

Comment

• Taunus L
                        CBC Član
                        • 19.08.2007
                        • 73
                        • Niksic

Je.. ga, krivo mi je bilo jer ima sve aplikacije na njemu. Ako nadjem nedje da je kupim zavarit cu je!
                        The Punisher hvala za link ali se slabo snalazim na Njemackom jeziku (samo razumijem slike!)

Comment

Svaka cast moji su imali takav auto kad sam bio mali bio je metalik zeleni i imao je cetvoro vrata

Comment

• Taunus L
                            CBC Član
                            • 19.08.2007
                            • 73
                            • Niksic

c220 Da nije ostalo sta djelova po garazi ili podrumu!?

Comment

Pa proslo je dobrih 30 godina tako da......,ali pokusaj na 011/3180953 ili 063/343244 to je covek koji prodaje delove za tranzit on je pre tri godine vozio takvog taunusa i imao je jos dva rasturena koliko se secam pa pokusaj mislim da se zove Boris

Comment

Working...
                              X