motor za bmw 520i e39

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StreetRacerCA
    CBC Senator
    • 11.06.2006
    • 238
    • Čačak
    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

motor za bmw 520i e39

posto je ovaj sadasnj malo dotrajao - cuju se hidropodizaci, trosi ulje i sl, mozete li me posavetovagti sta da radim? da li da prodam ovaj postojeci i da nekako uz vasu pomoc nadjem nov, mladji, ili reparirani, ili da idem kod majstora, pa kolko me pukne po dzepu...imate li predstavu koliko bi takva egzibicija kostala (kupovina repaprianog motora, uvoz npr novog iz nemacke, generalna...) i koliko bi otprilike mogao da trazim za moj motor?
    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

• djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Joooj ja sam imao slicnu dilemu. Moj problem bio je jos veci zato sto je BMW E34 i to 524 motor. Isto tako trosio je ulje i bio zreo za remont.
    Posle mnogo gledanja odlucio sam se za remont. Posto imam "uslova" a donekle i znanja krenuo sam u pricu i mogu ti reci da me je dosta skupo izaslo. Trebalo bi za vikend da upalim auto i da vidim sta sam uradio.
    Sto se tice motora imas nekoliko varijanti ako se odlucis za kupovinu stranog i carinjenje mogu da ti posaljem telefon od lika iz mladenovca koji se bavi samo BMW-ima.
    Polovan motor je veliki rizik. Nemozes nikad da znas da li ce trajati. Ako se uradi generalna kod pismenog majstora onda to moze stvarno dugo da traje.
    Carinjenje motora kada sam se ja raspitivao kostalo je oko 150E. Sam motor za E34 seriju dizel kostao je od 400-900E. Svi su mi se kunuli da su ti motori presli oko 100.000km.
    Vecina stranaca koje sam gledao bili su losiji od mog auta.!!!
    https://t.me/pump_upp

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

kao i Djukic, ja sam za Sredjivanje postojeceg...

pre 3 godine sam uzeo BMW E30 324D model sa zveknutim motorom...
      Cela exibicija me koshtala oko 1000 evra, ali sam odradio Generalnu kako Bog zapoveda...

SVE! i Dizne, i Pumpu, i ovo i ono...
      Ja bih odradio taj motor ako nije stradao Blok i ostalo me`anichki...

Karike, lezajevi, Dihtunzi, semerinzi, i imash maltene NOV motor...

Polovan koliko koshta, pa josh i carinjenje... idi bre sigurno mozesh da odradish svoj za te pare...

Comment

• Misko M
        CBC Senator XXL
        • 17.03.2007
        • 652
        • BG Vozdovac

...a iz koje je serije motor ? jel sa nikasilom ? pre 98.god ?
        ...ako je to problem neces ga resiti generalnom bar ne za duze vreme, ako ti je vrisnuo blok a glava je ok ima resenje ali moras dobro da se raspitas, cuo sam da moze da se napakuje glava sa m52 na blok m50, pa tako nadjes dobar blok sa m50 koji prelazi koliko hoces i stavis glavu sa m52 sa vanosom i dobijes nesto dobro i sto moze da traje !

Comment

Working...
        X